ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εντός ολίγων ημερών και η ανεξαρτητοποίηση Λαμπρινού;

0Για την ιστορία της προχθεσινής συνεδρίασης της δημοτικής πλειοψηφίας , τελικώς ΔΕΝ διαγράφηκαν οι Σταυρέλης, Ντιγκιρλάκης και Μουρούτσος, όπως και ήταν η αρχική εισήγηση του δημάρχου.Οι περισσότεροι σύμβουλοι ήλθαν σε δύσκολη θέση.Χαρακτηριστική η τοποθέτηση του Γιώργου Φαρμάκη, ο οποίος αρνήθηκε να ψηφίσει την διαγραφή των χρόνια φίλων του και συνεργατών. Αυτό έκανε και το δήμαρχο να αλλάξει στάση και να ζητήσει τις παραιτήσεις τους, το οποίο και έπραξαν οι τρεις σύμβουλοι.

Μια άλλη παραίτηση που κατατέθηκε ήταν και αυτή του Παναγιώτη Λαμπρινού, απο την θέση του αντιδημάρχου, μετά και την τοποθέτηση Πνευματικού πως δεν εκτελεί τα καθήκοντά του με αποτέλεσμα ο ίδιος ο δήμαρχος να χειρίζεται θέματα της αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Λαμπρινός είχε να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο απο τον περασμένο Ιούλιο, όπως ο ίδιος είπε.

Πληροφορίες λένε πως στο αμέσως προσεχές διάστημα ο κ. Λαμπρινός θα προβεί σε ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν και με την στάση που θα κρατήσει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εντός ολίγων ημερών και η ανεξαρτητοποίηση Λαμπρινού;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator