ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Δε θα είναι πάλι υποψήφιος ο Α. Ζάρρος

0



Μια σοβαρή εξέλιξη υπάρχει όσον αφορά στα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές του 2014 κ. Ανδρέας Ζάρρος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα λένε, ότι θα αποσυρθεί τελείως από αυτό που λέγεται τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι λόγοι που πήρε αυτή την απόφαση, αφού ο ίδιος δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια δήλωση. Θεωρείται πάντως σίγουρο, ότι το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του. Πρόκειται για έναν σοβαρό και μετρημένο άνθρωπο, οικολόγο και οραματιστή, που πάντα ασκεί κριτική και μιλά με επιχειρήματα και προτάσεις, γι΄αυτό και προκαλεί έκπληξη μια τέτοια αποχώρηση.

Με την επισημοποίηση της αποχώρησής του, «ανακατεύεται η τράπουλα» στο Ξυλόκαστρο με μια θέση να μένει κενή και να αναμένει τον διάδοχό της…
Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Δε θα είναι πάλι υποψήφιος ο Α. Ζάρρος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator