ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πρόσκληση σε ημερίδα για τη "Μουσική ως μοχλό ανάπτυξης και εξωστρέφειας"

0


Πρόσκληση στην ημερίδα για τη "Μουσική ως μοχλό ανάπτυξης και εξωστρέφειας" που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και η ΑΜΚΕ ΜΕΣΟ με την αιγίδα των Δήμων Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίων, αύριο Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Στη συνάντηση που πραγματοποιείται με σκοπό την αξιοποίηση τοπικών και εθνικών πολιτιστικών φορέων για την ανάπτυξη συνεργειών, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι σημαντικών ελληνικών και διεθνών πολιτιστικών δικτύων, παραγωγοί και διοργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Την εκδήλωση επενδύει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου με αποσπάσματα από την επικείμενη παράσταση της Carmen που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στο Αλεξάνδρειο.

Δημοσίευση: Μαρτίου 16, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πρόσκληση σε ημερίδα για τη "Μουσική ως μοχλό ανάπτυξης και εξωστρέφειας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator