Η επικίνδυνη παραίσθηση

0


Μερικές αλήθειες, που στην Ελλάδα εκπαιδευόμαστε να αρνούμαστε, αλλά, παρ' όλα αυτά, ισχύουν: η ειρήνη δεν είναι δεδομένη. Ο πόλεμος πάντα αποτελεί ενδεχόμενο. Οι Τούρκοι δεν δίνουν δεκάρα για τη διεθνή νομιμότητα. Οποτεδήποτε κρίνουν ότι δύνανται να επεκταθούν σε βάρος μας, θα το κάνουν άμεσα, χωρίς να υπολογίσουν τίποτα. Στον πλανήτη κυριαρχεί η ισχύς.

Το δίκαιο το επικαλούνται οι ανήμποροι. Ο κόσμος είναι ένα σκληρό μέρος, όπου επιβιώνουν οι αποφασισμένοι, οι τυχεροί, οι δυνατοί, οι γρήγοροι, οι ευπροσάρμοστοι. Η Ευρωπαϊκή Ενωση ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα. Ολα τα υπόλοιπα τα θεωρεί άνευ σημασίας. Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να μας «προστατεύσουν» από κανέναν κίνδυνο. Θα πρέπει μόνοι μας να βρίσκουμε τρόπους να επιβιώνουμε και να διαφυλάσσουμε τα εθνικά κεκτημένα μας.

Η άρνηση όλων των παραπάνω είναι μια πάγια «συνήθεια» των δημοσιολογούντων, ένας αντιπνευματικός θεσμός της Μεταπολίτευσης, που έχει επικρατήσει και επιταχύνει τη διαδικασία κοινωνικής και εθνικής διάλυσης.

Η άρχουσα τάξη -κυρίως η λεγόμενη «πνευματική» και η πολιτική- αρέσκεται να διαδίδει ιδεολογήματα, απόψεις και «λύσεις» προβλημάτων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα! Ολα τα δομικά υλικά πάνω στα οποία στηρίζεται το σύστημα δεν είναι σαθρά, αλλά ανύπαρκτα. Εκείνοι που οφείλουν να αφυπνίζουν τους Ελληνες τους αποκοιμίζουν. Το εσφαλμένο της κυρίαρχης άποψης θα έρθει αναπόφευκτα μαζί με τη στιγμή όπου η εθνική επιβίωση θα προϋποθέτει αφυπνισμένους πολίτες.

Ειδικά η «καραμέλα» της «ευρωπαϊκής αλληλεγγύης» είναι επικίνδυνη και παραισθησιογόνα. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, που όφειλε να ταχθεί δίχως δεύτερη κουβέντα και χωρίς αστερίσκους στο πλευρό μας στη νέα κρίση των Ιμίων, απλά δι' ενός εκπροσώπου της Κομισιόν, είπε ότι το σκάφος του Λιμενικού που εμβόλισαν οι Τούρκοι αγοράστηκε με ευρωπαϊκό χρήμα!

Αν θέλουμε να ζήσουμε, να ευημερούμε και να μακροημερεύσουμε στην αιματοβαμμένη αρένα που παραπλανητικά αποκαλείται «παγκόσμιο χωριό», οφείλουμε να πετάξουμε από πάνω μας τα πέπλα της ανοησίας και τις ιδεοληψίες που έκαναν πλούσιους εκείνους οι οποίοι οδήγησαν στη χρεοκοπία την πατρίδα μας.

Δημοκρατία
Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η επικίνδυνη παραίσθηση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator