ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΙΣΘΜΟΣ: Νέα μεγάλη κατολίσθηση - Ανησυχούν οι αρχές - ΒΙΝΤΕΟ

0




Φωτο 10/3/2018

Νέα κατολίσθηση μεγάλων χωμάτινων και πέτρινων όγκων σημειώθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου, στο ίδιο σημείο που πριν λίγες ημέρες είχε σημειωθεί η κατάρρευση μεγάλου όγκου από τα πρανή, στο ύψος του Βιολογικού.

Η νέα αυτή εξέλιξη έχει ανησυχήσει περαιτέρω τους ιθύνοντες, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί προβληματισμό για το μέλλον. Παράλληλα, ο Πρϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών, αποφάσισε την άμεση παύση των εργασιών αποκατάστασης και την απομάκρυνση των χωμάτινων και πέτρινων όγκων που είχαν πέσει στο βυθό της Διώρυγας στο συγκεκριμένο σημείο, καθιστώντας αδύνατη τη λειτουργία της.

Η διοίκηση της Διώρυγας εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να αλλάξει την προσέγγιση αποκατάστασης, με την ανάθεση του έργου σε εξειδικευμένο συνεργείο, το οποίο θα αναλάβει την υλοποίηση βαθύτερης και περισσότερο επεμβατικής λύσης.

Βίντεο αρχείου:

Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΙΣΘΜΟΣ: Νέα μεγάλη κατολίσθηση - Ανησυχούν οι αρχές - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator