Ήλιος της Βεργίνας και ημισέληνος

0Το πολιτικό κατεστημένο αντιμετωπίζει την Ιστορία σαν περίοδο εκπτώσεων και τα εθνικά δίκαια σαν στοκ που πρέπει να ξεφορτωθεί

Αυτοί οι 90.000 του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης και οι 140.000 του συλλαλητηρίου του Συντάγματος έχουν αφήσει εποχή. Ακολουθεί ένα από τα σχετικά με την καταμέτρηση της ΕΛ.ΑΣ. κείμενα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο: «Μετά την προσεκτική καταμέτρηση των 90.000 που έλαβαν μέρος στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη και των 140.000 που παρευρέθηκαν στο Σύνταγμα δόθηκε στη δημοσιότητα το Προεδρικό Διάταγμα με την αναθεωρημένη λίστα γνωστών τίτλων, η οποία θα ισχύσει υποχρεωτικά από αύριο, όπως “Ο Λεωνίδας και οι 11. Δύο γάμοι και καμία κηδεία. Η κάθοδος των χιλίων. Και οι δυόμισι ήταν καθάρματα. Τα 5 + 1 σκυλιά της Δαλματίας. Δέκα και μία νύχτες. Η απόδραση των 4. Δύο μύρια κύματα. Με μια δυάρα στου Κωνσταντάραˮ».

Πάντως, είτε από ελικόπτερο είτε από αεροπλάνο, διαστημόπλοιο κι από άλλο γαλαξία, δεν γίνεται να σου διαφύγει το γεγονός: Οι Ελληνες δεν θέλουν να συνθηκολογήσουν με ένα κράτος-ανέκδοτο, χωρίς Ιστορία, που θέλει να κλέψει τη δική τους και κάποια στιγμή (όταν η Τουρκία βάλει το τριχωτό, αρπακτικό χεράκι της) να βγει στο Αιγαίο πατώντας και καταπατώντας ελληνικά εδάφη.

«Εντιμοι συμβιβασμοί» με άρπαγες όχι μόνο δεν υπήρξαν ποτέ και δεν πρόκειται να υπάρξουν, αλλά δεν επιτρέπεται καν να αποπειράται κάποιος να κάνει, ως εκπρόσωπος του ελληνικού έθνους. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος του Ερντογάν για τους ντεμέκ και φο και κάλπικους Μακεδόνες δείχνει ακριβώς πού πάει το πράγμα και μέχρι πού μπορεί να φτάσει αν ο Ελληνισμός φτάσει σε τέτοιο σημείο διασυρμού ώστε να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στους ιστορικούς πορτοφολάδες των Σκοπίων. Οι τεμενάδες που κάνει η «συμμαχία των προθύμων» στο κρατίδιο έχουν ανοίξει την όρεξη των Τούρκων. Αν υποχωρείς στα Σκόπια, τι πρέπει να κάνεις στην Τουρκία;

Και κάτι ακόμα: Αν η κουρασμένη, διεφθαρμένη κι ανήμπορη κάστα των ενδοτικών ισχυρίζεται ότι «δεν γίνεται» να μη δοθεί το όνομα στους Σκορπιανούς, ας παραμερίσουν για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους όσοι πιστεύουν ότι γίνεται.

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία
Δημοσίευση: Μαρτίου 02, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ήλιος της Βεργίνας και ημισέληνος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator