Έχασε τα Ίμια, δίνει τη Μακεδονία, πόσα Ειδικά Δικαστήρια για εθνική προδοσία;

0



Και στα Πατήσια να φτάσουν, αυτός θα λέει «εγώ είμαι Άνω Κυψέλη, δεν τσιμπάμε στις προκλήσεις»

Μανώλης Γλέζος, ο εθνικός ήρωας που κατέβασε τη σημαία των ναζί από την Ακρόπολη μες στην Κατοχή: «Οι Σκοπιανοί να ξεχάσουν τον όρο Μακεδονία» - Αλέξης Τσίπρας... ελληνόφωνος, τουλάχιστον, πρωθυπουργός: «Εκτός πραγματικότητας το να μη δώσουμε τον όρο Μακεδονία».

Δεν μπορεί κανείς να τα μπλέξει, γιατί η Ιστορία είναι αμείλικτη με τους μειοδότες: την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ... ιδρωκοπούσε για να δώσει το Όνομα ώστε να είναι αρεστή στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., έχασε τα Ίμια! Ολοκληρωτικά. Με τον πιο ωμό και περιφρονητικό τρόπο η Τουρκία κόντεψε να βουλιάξει την ελληνική φρεγάτα και η θλιβερή επίσημη απάντηση της Αθήνας στη διακήρυξή τους ότι τα Ίμια είναι τουρκικά ήταν... ότι δεν ξέρουν από Γεωγραφία!

Αναμφίβολα θα μείνει στη διπλωματική ιστορία ως δήλωση-όνειδος, σύντροφε Κοτζιά. Επ’ ευκαιρία: Συμφωνούμε τουλάχιστον τώρα ότι η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα ήταν η γκάφα του αιώνα; Και μήπως η επιμονή στις συνομιλίες με τα Σκόπια αποδειχθεί δεύτερος και μεγαλύτερος όλεθρος; Όσον αφορά στα Ίμια τώρα, σύμφωνα με μια πρώτη ανάγνωση, οι Τούρκοι, βλέποντας ότι η Ελλάδα κάνει κωλοτούμπες ακόμη και στη μικροσκοπική ανίσχυρη FYROM, σκέφτηκαν ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αρπάξουν ελληνικό χώρο!

Ποιος να τους αντισταθεί; Ο... Τσίπρας; Και στα Πατήσια να φτάσουν, αυτός θα λέει «εγώ είμαι Άνω Κυψέλη, δεν τσιμπάμε στις προκλήσεις». Όποια εκδοχή και αν ισχύει, προς το παρόν το γεγονός είναι ένα: ενώ παραχωρούσε με ενθουσιασμό τη Μακεδονία, η κυβέρνηση Τσίπρα έχασε τα Ίμια. Ήτοι απώλεια εθνικού χώρου. Όχι ξαφνικά και από ατύχημα, αλλά εν γνώσει της.

Καιρό τώρα, επί Πρώτης Φοράς Αριστεράς, ο ελληνικός στόλος έχει αποσυρθεί από εκεί. Κορυφαίο πρόσφατο τραγελαφικό γεγονός ότι παρεμπόδισαν τον Έλληνα υπουργό Άμυνας να πλησιάσει στη βραχονησίδα ακόμη και για να τιμήσει τους ήρωες-θύματα του 1996. Και πάλι οι Συριζαίοι έκαναν τους χαζούς, όπως και τώρα. Ενώ ο Τούρκος εμβόλιζε το σκάφος μας, ο θλιβερός καταληψίας του Μαξίμου αναζητούσε... στο τηλέφωνο τον Τούρκο πρωθυπουργό! Το μείον άπειρο της αναξιοπρέπειας. Πρόκειται, λοιπόν, για προαναγγελθείσα σιωπηρή μειοδοσία.

Τρεις λέξεις φτάνουν: ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΙΜΙΑ. Ίσον εθνική προδοσία. Ίσον Ειδικό Δικαστήριο - όταν το επιτρέψει η πολιτική συγκυρία και αν δεν έχει προηγηθεί καμιά μεγαλύτερη εθνική καταστροφή. Γιατί οι Συριζαίοι είναι και άσχετοι και ανίκανοι και αδίστακτοι και αχόρταγοι. Συνδυασμός για να χάσεις μέχρι και τους Παξούς στο Ιόνιο. Παρότι τα Ειδικά Δικαστήρια θα πρέπει να πάρουν σειρά προτεραιότητας, αφού μετά τις πολλαπλές επίσημες δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων ότι την εποχή του «Go back madame Μέρκελ» η αντίσταση Τσίπρα - Βαρουφάκη μας κόστισε από 100 έως 200 δισ. ευρώ (!), άλλο ένα ΕΙΔΙΚΟ είναι έτοιμο χωρίς πολλά-πολλά.

Όποιος σκάβει τον λάκκο των άλλων με συγκριτικά ασήμαντες υποθέσεις τύπου Novartis θα 'πρεπε να υποψιάζεται ότι θα πέσει ο ίδιος μέσα. Ιδίως αν πάει να δώσει και το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ενάντια στη βούληση του 90% των Ελλήνων, ενάντια στις προειδοποιήσεις ότι τέτοιες συμφωνίες θα αποβούν μοιραίες σε βάθος χρόνου και κόντρα... στον αληθινό ρεαλισμό!

Καμία... ιστορική ευκαιρία δεν χάνουμε με τα Σκόπια, όπως λένε τα παπαγαλάκια του. Αν δεν τα βρίσκουν, ας μην το λύσουν ποτέ εις βάρος μας με δική μας υπογραφή! Μπας και εκτός από τον Μίκη είναι και ο Γλέζος «ναζί»; Ε; Και, αλήθεια, τι έχουν να πουν τώρα οι απερίσκεπτοι πρόθυμοι που ήθελαν να βάλουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει το όνομα «Μακεδονία»;

Όταν διαπιστώνουν ότι ο Τσίπρας έχασε συνειδητά τα Ίμια, θα τον ακολουθήσουν στον κατήφορο της εθνικής προδοσίας; Δεν άκουσα τον συμπαθή Μπουτάρη να λέει τίποτα για το τι συνέβη στο Αιγαίο, αντίθετα έχει φαγωθεί να... συμμετάσχει στην παραχώρηση του ονόματος! Εκτιμώ την προσωπικότητά του, δεν πιστεύω ότι παίζει συνειδητά κάποιον βρώμικο ρόλο, αλλά η εμπλοκή του, με την περιφορά του Ζάεφ στη Νύμφη του Θερμαϊκού και τις ανοησίες που του ξέφυγαν ότι θα πρέπει κι εμείς να αλλάξουμε το όνομα του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, αμαυρώνει την ιστορία του!

Επιτέλους, δεν είναι καν η δουλειά του αυτή. Αν δεν ξέρει τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη του, τουλάχιστον ας σωπάσει. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Καμίνη που είναι δήμαρχος Αθηναίων, άρα τι γυρεύει στη Μακεδονία υπέρ των Σκοπιανών; Το ανάλογο ακριβώς συμβαίνει και με τον φίλτατο Σταύρο Θεοδωράκη, που ψάχνει να τους βρει και όνομα από πάνω! Ως τι; Γιατί να τους βαφτίσει κιόλας όταν έχει χάσει ακόμα και το ίδιο του το κόμμα; Κι επειδή δεν αμφισβητούνται οι καλές προθέσεις του και η εντιμότητά του, ας αναρωτηθεί τι τον οδήγησε στον πολιτικό αφανισμό.

Ας μην το συνεχίσει γιατί δεν έχει ακροατήριο, ούτε τίποτα να κερδίσει! Ποιος να θελήσει να συμμετάσχει σε κυβέρνηση δωσίλογων που βρίσκεται στο τελικό της στάδιο; Είναι η ώρα του πανελλήνιου ξεσηκωμού, για να εξαναγκαστεί ο Τσίπρας να σταματήσει τις προδοσίες και τις μειοδοσίες. Ετσι και γίνει η Μεγάλη Ζημιά στην πατρίδα, τι σόι παρηγοριά θα 'ναι αν στο τέλος τον περιμένει μια τύχη σαν αυτή του Άκη ή του πραξικοπηματία Ιωαννίδη του ’74, που έχασε τη μισή Κύπρο; Άσε που, χτύπα ξύλο, όπως συνέβη και στους προαναφερθέντες, ενίοτε τα ισόβια είναι στ’ αλήθεια ισόβια, ειδικά αν έχεις οδηγήσει τη χώρα σε εθνική τραγωδία.

Ο στόχος των υπεύθυνων πολιτικών, από την ηγεσία της Πολιτείας και της Εκκλησίας, από τον Μητσοτάκη έως τον Κώστα Καραμανλή (με όσους εκείνος... εκφράζει!) και τη Φώφη Γεννηματά, τις ιστορικές φυσιογνωμίες Μίκη και Γλέζου, την πατριωτική Αριστερά που βρίσκεται σε όλα τα κόμματα, είναι να σταματήσουν τη συντελούμενη ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι ανίκανη και απρόθυμη να υπερασπίσει την εθνική μας ακεραιότητα. Αν χρειαστεί, ας ξαναμαζευτούμε ειρηνικά όλοι στο Σύνταγμα και για Ίμια και για Μακεδονία. Καμία φρουρά δεν θα τολμήσει να πυροβολήσει τον Ελληνισμό έτσι και αποφασίσει να βαδίσει. Εκλογές εγκαίρως ή αφανισμός.
Οι ξενόδουλες χούντες, όπως η παρούσα, καταργούνται στην πράξη από τον λαό.

Θέμος Αναστασιάδης
Πρώτο Θέμα
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έχασε τα Ίμια, δίνει τη Μακεδονία, πόσα Ειδικά Δικαστήρια για εθνική προδοσία;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator