Β. Γεώργαρης: Να πάρει θέση όλο το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου για το χώρο του εμπορικού συλλόγου

0



«Το θέμα του χώρου στέγασης του Εμπορικού συλλόγου έχει ξεκινήσει από τις 8 Ιανουαρίου», είπε ξεκινώντας σήμερα τη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρός του Β. Γεώργαρης. Παρουσία μελών του Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου, αφού μοίρασε στα μέσα ενημέρωσης όλα τα έγγραφα που έχουν ανταλλάξει μέχρι στιγμής με το Επιμελητήριο, αλλά και την παρέμβαση της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου για το θέμα, σημείωσε: «Παρά τις καλές μας προθέσεις και τη διάθεση από μέρους μας για διάλογο και συνεννόηση ώστε να βρεθεί λύση, αυτή τη στιγμή είμαστε με ένα εξώδικο στα χέρια μας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μετά το πρώτο έγγραφο, είδαμε τους χώρους του υπογείου και ζητήσαμε να μας προτείνει ο κ. Πιτσάκης έναν απ΄ αυτούς. Στις 24/1/18 με επιστολή μας τονίσαμε ότι η όποια απόφασή του πιστεύουμε ότι θα είναι προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του χώρου που είχαμε μέχρι σήμερα και θα συνάδει με την καλή συνεργασία που έχει όλα αυτά τα χρόνια το Επιμελητήριο με τον Εμπορικό σύλλογο».

«Αντί αυτού», συνέχισε ο κ. Γεώργαρης, «ενημερωθήκαμε ότι βρέθηκε ένας χώρος στο υπόγειο. Αυτό μάλλον θεώρησε αναβάθμιση! Πώς να το δούμε αυτό; Σαν τιμωρία; Ο Εμπορικός σύλλογος είναι 150 χρόνια ενεργός κι αυτό δεν μπορούμε να το ανεχτούμε. Οι ίδιοι οι έμποροι πριν πολλά χρόνια, συγκέντρωσαν χρήματα για να ξεκινήσει η κατασκευή του κτιρίου του Επιμελητηρίου».

΄Η ΟΕΒΕ θα παραμείνει στο ισόγειο΄

«Πληροφορίες μας λένε ότι η ΟΕΒΕ θα παραμείνει στο ισόγειο, ενώ εμείς θα πρέπει να πάμε στο υπόγειο», ανέφερε ο κ. Γεώργαρης. Και υπογράμμισε ότι «υπάρχουν αντιδράσεις από μέλη μας, για το ότι ένας τόσο ιστορικός σύλλογος όπως ο εμπορικός, διώκεται κατ΄ αυτό τον τρόπο. Το εξώδικο δεν είναι μόνο προς τον εμπορικό σύλλογο και το Δ.Σ. , αλλά και προς τα 400 μέλη μας που ταυτόχρονα είναι και μέλη του Επιμελητηρίου», είπε.

΄Μας έδωσαν χώρο δίπλα στον καυστήρα΄

Μετά από σχετική ερώτηση του MoriasNews για το ότι είχαν αποδεχθεί χώρο στο υπόγειο όπως είχε πει ο κ. Πιτσάκης πρόσφατα και μάλιστα είχαν ζητήσει να γίνουν και κάποιες εργασίες, ο κ. Γεώργαρης απάντησε: «Στο χώρο του υπογείου είχαμε πει ότι δεχόμαστε μόνο τον χώρο στον οποίο στεγαζόταν προσωρινά ο Εμπορικός σύλλογος το 2001 επί προεδρίας Μουστάκα. Όχι τον χώρο που μας υπέδειξαν τώρα, ο οποίος είναι σε κακό χάλι και δίπλα στον καυστήρα του καλοριφέρ του κτιρίου».

Να πάρουν θέση όλοι – Δεν πρέπει να είναι μόνο απόφαση του προέδρου

«Εμείς ζητάμε να δουν χωροταξικά όλο το χώρο του Επιμελητηρίου, γιατί υπάρχουν αρκετοί χώροι στο κτίριο. Και παράλληλα θέλουμε να πάει το θέμα στο επόμενο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, να πάρουν θέση οι επικεφαλείς όλων των παρατάξεων και η όποια πρόταση να ψηφιστεί από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Μια τέτοια απόφαση δεν πρέπει να είναι μόνο του προέδρου, αλλά όλου του Δ.Σ. που θα αποφασίσει κατά πλειοψηφία», κατέληξε ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου.
Δημοσίευση: Μαρτίου 15, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. Γεώργαρης: Να πάρει θέση όλο το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου για το χώρο του εμπορικού συλλόγου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator