Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων: Με σύμμαχο τον καιρό ολοκληρώθηκαν τα «Κλεισθένεια 2018»

0




















Με σύμμαχο τον καιρό ολοκληρώθηκε ο πρώτος, για τη φετινή χρονιά, αγώνας που οργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων, το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου, τα «Κλεισθένεια 2018». Ο ανοιξιάτικος καιρός επέτρεψε σε εκατοντάδες γονείς, συνοδούς και μικρούς και μεγάλους φίλους των αθλητών, να περάσουν ένα όμορφο διήμερο στο Κιάτο και να παρακολουθήσουν τις ωραίες εικόνες που προσέφεραν οι μικροί ιστιοπλόοι στην θαλάσσια περιοχή του.

Επτά ιστιοπλοϊκοί όμιλοι και σαράντα οκτώ μικροί αθλητές, παιδιά από 7 έως 17 χρόνων, έδωσαν το παρών στον αγώνα, που οργάνωσε ο Ιστ.Ο. Σικυωνίων με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση της «Memos Fruit», της «Florida S.A.», της «Ρέκκας Α.Ε.», της «Παπανικολάου Τεχνική» αλλά και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου.

Μετά από τις 4 συναρπαστικές και αμφίρροπες ιστιοδρομίες του Σαββατοκύριακου, το βάθρο των νικητών φιλοξένησε αθλητές από 6 ομίλους, με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών να αναδεικνύεται πολυνίκης με 6 θέσεις στο βάθρο, σε σύνολο 19 και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σικυωνίων να ακολουθεί με 3 θέσεις.

Στην κατηγορία των Optimist, για παιδιά μέχρι 11 χρόνων, πρώτος αναδείχθηκε ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος του Ιστ.Ο. Σικυωνίων, και ακολούθησαν στην 2η θέση ο Κωνσταντίνος Αθανασίου (Ν.Ο. Αιγίου «Ο Ποσειδών») και στην 3η η Όλγα-Θεοδώρα Δούσκα (Ι.Ο. Πατρών), ενώ η 7χρονη αδελφή της Κωνσταντίνα πήρε το κύπελλο του μικρότερου αθλητή του αγώνα.

Στην κατηγορία των Optimist, για αγόρια 12-15 ετών, νικητής ήταν ο Νικόλας Γεωργόπουλος, με 2ο τον Αναστάσιο Μαρκεζίνη, και οι δύο του Ι.Ο. Πατρών και 3ο τον Γιώργο Στριμμένο του Ιστ.Ο. Σικυωνίων. Στην ίδια κατηγορία, για κορίτσια 12-15 ετών, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Αθανασία Σιώκου (Ι.Ο. Πατρών), ακολουθούμενη από την Βασιλική Φλώρου (Ν.Α.Ο. Μάτι Αττικής) και την Έλενα Ντρε του Α.Ι.Ο. Ρίου «Ιάσων».

Στην κατηγορία Laser 4.7, για παιδιά μέχρι 17 χρόνων, στα αγόρια επικράτησε ο Ι.Ο.Πατρών με τους Γιάννη Σιώκο και Αριστοτέλη Κουλουμπή-Καλογερόπουλο να κάνουν το 1-2 και τον Άγγελο Βασιλόπουλο (Ν.Α.Ο. Μάτι Αττικής) να μένει τρίτος, ενώ στα κορίτσια, η Ιωάννα Δευτεραίου του Α.Ο. Ιθάκης «Η Πρόοδος» πήρε άνετα την πρώτη θέση εμπρός από την Παναγιώτα Χριστοπούλου (Ν.Ο. Αιγίου «Ο Ποσειδών») και την Άννα-Μαρία Βασιλείου του Ιστ.Ο. Σικυωνίων.

Ένας υπέροχος μπουφές, που ετοιμάστηκε από τους γονείς των αθλητών του Ιστ.Ο. Σικυωνίων, περίμενε αθλητές, προπονητές και φιλοξενούμενους, λίγο πριν την χαρά της απονομής των επάθλων, που αθλοθέτησε «Η Μηκώνη».

Οι προσπάθειες μας για μια επιτυχημένη διοργάνωση πάντως ανταμείφθηκαν και η ανταμοιβή δεν ήταν τίποτα άλλο από τα χαμόγελα και τη λάμψη χαράς στα μάτια των παιδιών.

Από το Δ.Σ. του Ιστ.Ο.Σ
Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων: Με σύμμαχο τον καιρό ολοκληρώθηκαν τα «Κλεισθένεια 2018»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator