Συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στη διοργάνωση του 2ου Ορεινού Ημιμαραθώνιου «Μυκήνες - Τενέα»

0Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στον 2o Oρεινό Ημιμαραθώνιο «Μυκήνες - Τενέα» που διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κορίνθου σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στεφανίου Κορινθίας και τον Αθλητικό Όμιλο Δρομέων Κορινθίας «Εφυραίοι Ωκύποδες» την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018.

Οι δρομείς θα διανύσουν την πιο ενδιαφέρουσα ορεινή διαδρομή του Δήμου μας συνολικής απόστασης 22,80 χιλιομέτρων, στα χνάρια των αρχαίων μυκηναϊκών δρόμων. Θα ξεκινήσουν στις 10:00 π.μ. από την ακρόπολη των Μυκηνών και μέσω της ορεινής περιοχής του Στεφανίου, του Αγιονορίου και της Κλένιας, θα τερματίσουν στο στάδιο του Χιλιομοδίου.

Οι κατηγορίες του αγώνα για τους άνδρες είναι οι εξής:
18-29 ετών
30-39 ετών
40-49 ετών
50-59 ετών
60+

Οι κατηγορίες για τις γυναίκες είναι οι εξής:
18-29 ετών
30-44 ετών
45+

Δημοσίευση: Μαρτίου 14, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στη διοργάνωση του 2ου Ορεινού Ημιμαραθώνιου «Μυκήνες - Τενέα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator