Κανένα θαύμα δεν έγινε στον Άγιο Βλάση Ξυλοκάστρου - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

0Δεν υπήρξε ποτέ κανένα θαυμαστό γεγονός στο Αγιο Βλάση του Ξυλοκάστρου.
Τα καντήλια περιστρέφονταν απο το χέρι του παπά που τους έδωσε κίνηση.
Πρόκειται για ένα έθιμο από χρόνων που θέλει κατά τη διάρκεια της επιστροφής της εικόνος στο ναό μετά την περιφορά στην πόλη να κινούν τους πολυελαίους ως και τα καντήλια του τέμπλου όταν ψάλλεται το " Τις Θεός μέγας "!
Το βίντεο του "Ηλέκτρα", διαλύει την προσπάθεια που έγινε να φανεί σαν θαύμα, μία παράδοση που έγινε μπροστά στα μάτια του Μητροπολίτη αλλά και εκατοντάδων πιστών.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ότι το θέμα είναι απλά επινόηση θερμοκέφαλων.
Ενα παραμύθι που δυστυχώς αναπαρήγαγαν όλα τα Ελληνικά μέσα...!

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κανένα θαύμα δεν έγινε στον Άγιο Βλάση Ξυλοκάστρου - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator