Η Βασίλισσα Ράνια και οι γερμανοτσολιάδες

0


Του Γιώργου Τέσση

Η Πρώτη Φορά Φασιστερά* κυβέρνηση μας, έκλεψε την ψήφο του Ελληνικού λαού εξαπατώντας κάθε Ελληνίδα και Έλληνα στηριζόμενη σε τρία βασικά ψέματα.

1)Θα έσκιζε το μνημόνιο,

2)οι άλλοι ήταν γερμανοτσολιάδες

και 3)το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

Για το σκίσιμο του μνημονίου τα λόγια είναι περιττά. Αντί να σκίσουν το μνημόνιο και να τους παρακαλούν να τους δανείσουν, όπως μας έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας, καταλήξαν να παρακαλούν στα τέσσερα για μνημόνια χωρίς μάλιστα να παίρνουν λεφτά!

Για τα επιχειρήματα περί γερμανοτσολιάδων και για το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, πρέπει να δούμε την ιστορία των γερμανοτσολιάδων κατά τα λεγόμενα των Συριζανελ, πρώην πρωθυπουργών Λουκά Παπαδήμου και Παναγιώτη Πικραμένου σε σχέση με την υπουργό της Φασιστερής κυβέρνησης κας Ράνιας Παπαδημητρίου.

Ο κος Παπαδήμος και ο κος Πικραμένος ανέλαβαν καθήκοντα πρωθυπουργού την ώρα που η Πατρίδα κατέρρεε, με τους κατσαπλιάδες των Συριζανέλ σε συνεργασία με τους Χρυσαυγίτες, να έχουν στήσει κρεμάλες έξω από τη Βουλή. Οι άνθρωποι αυτοί που εκπροσωπούν την Ελλάδα της σύνεσης, της προσπάθειας, της επιτυχίας, της αξιοπρέπειας και της εντιμότητας ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!

Είχαν παραιτηθεί από όλα, μα όλα τα προνόμια της θέσης του πρωθυπουργού και μόλις ολοκλήρωσαν την αποστολή τους, γύρισαν στα σπίτια τους για να συνεχίσουν να ζουν την ίδια μετρημένη και αξιοπρεπή ζωή.

Στον αντίποδα η υπουργός της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμένου, κα Ράνια Παπαδημητρίου αποκαλύφθηκε ότι εισπράττει εκτός από το μισθό της, μέχρι και επίδομα 1.000€ κάθε μήνα για το ενοίκιο της. Η κα Παπαδημητρίου είναι η πλουσιότερη Ελληνίδα υπουργός σύμφωνα με το πόθεν έσχες της. Φυσικά και τα χρήματα της τα έχει στο Εξωτερικό! Σιγά μην έφερνε τα λεφτά της εδώ, για να τα μπλοκάρει με τα capital control, η κυβέρνηση της. Είπαμε αριστερή είναι η γυναίκα και όχι κοροΐδο!

Να σημειωθεί μάλιστα ότι το επίδομα αυτό το θέσπισε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ την ώρα που πετσόκοβε τους μισθούς και τις συντάξεις και μάλιστα η κα Ράνια τα πήρε και αναδρομικά!!! Είπαμε, έχει ηθικό πλεονέκτημα η αριστερά!!!!

Από την άλλη πλευρά, ο κος Πικραμένος βρέθηκε να απολογείται μπροστά στον Καμμένο, τον Μπαλαούρα, την Θελερίτη και τα λοιπά λεβεντόπαιδα. Την ίδια ώρα που ο Πολάκης γελούσε, η κυρά Τασία έστελνε στο διάολο και ο Τσίπρας έπαιζε το κομπολόι του.

Για τον κο Παπαδήμο η εξέλιξη ήταν διαφορετική. Του έβαλαν βόμβα, κόντεψε να χάσει τη ζωή του και οι μπαχαλάκιδες πηγαίνουν έξω από το σπίτι του και συνεχίζουν να τον τρομοκρατούν. Ίσως να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο με εξαίρεση την Βενεζουέλα του Μαδούρου, που οι τρομοκράτες χτυπούν την αντιπολίτευση.

Μήπως έπρεπε οι κύριοι Παπαδήμος και Πικραμένος αφού τελείωναν την Πρωθυπουργία τους να έμπαιναν στο ΣΥΡΙΖΑ για να γλυτώσουν όπως το εκανε ο Κουρουμπλής;

*Φασιστερά με την έννοια που το ιερό τομέμ της αριστεράς, Μίκης Θεοδωράκης μίλησε για αριστερόστροφο φασισμό.

Ο Γιώργος Τέσσης είναι τομεάρχης οργανωτικού της ΝΔ για της Β1 Αθηνών και μέλος του τομέα εσωτερικών με αρμοδιότητα θέματα Δημοσίας Τάξεως.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Βασίλισσα Ράνια και οι γερμανοτσολιάδες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator