Μητροπολίτης Κορίνθου: Δε βρίσκουμε λεωφορείο για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, έχουν ναυλωθεί όλα !!!

0
Θα είναι παρών την Κυριακή στην Αθήνα...

Όσον αφορά την αλλαγή στάσης της Εκκλησίας ο κ. Διονύσιος είπε ότι στη Θεσσαλονίκη «υπήρξε ένα ισχυρό μήνυμα που έλαβε και η Εκκλησία»

Το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών ανά την Ελλάδα για το συλλαλητήριο της Κυριακής επιβεβαίωσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος αποκαλύπτοντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι έχουν ναυλωθεί όλα τα διαθέσιμα λεωφορεία στην Κόρινθο και δε βρίσκει η Μητρόπολη τρόπο να μετακινήσει κόσμο στην πλατεία Συντάγματος.

«Δεν υπάρχει πούλμαν για να ανέβουμε στην Αθήνα, έχουν ναυλωθεί όλα» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αλλαγή στάσης της Εκκλησίας ο κ. Διονύσιος, ο οποίος θα είναι παρών στην Αθήνα την Κυριακή, είπε ότι στη Θεσσαλονίκη «υπήρξε ένα ισχυρό μήνυμα που έλαβε και η Εκκλησία».

Εξήγησε, δε, ότι οι 9 μητροπολίτες που έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το έκαναν γιατί «είχαμε την πληροφορία ότι θα υπήρχαν παραεκκλησιαστικά στοιχεία για να "καπελώσουν" τη συγκέντρωση».

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Κορίνθου η Εκκλησία έχει κάθε λόγο στο Σκοπιανό «γιατί μέσα από την Εκκλησία θα περάσει αλυτρωτισμός και γλώσσα και πολλά πράγματα».

«Μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται πρέπει να ξέρει όλες τις πτυχές του θέματος και όλες οι κυβερνήσεις δεν έλαβαν υπόψη τους τις παραμέτρους αυτές για το θέμα» κατέληξε ο κ. Διονύσιος.

protohema.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μητροπολίτης Κορίνθου: Δε βρίσκουμε λεωφορείο για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, έχουν ναυλωθεί όλα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator