Ημερίδα για το ασφαλιστικό από το Επιμελητήριο Κορινθίας το Ροταριανό Όμιλο Κορίνθου και το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων

0Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας προσκαλεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου σε ενημερωτική ημερίδα για το Ασφαλιστικό με κεντρικό Ομιλητή το Νίκο Χατζόπουλο , πρόεδρο του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δίνεται η δυνατότητα εξατομικευμένης ενημέρωσης από ειδικό εργατολόγο για χρόνο συνταξιοδότησης σε άτομα που θα φέρουν μαζί τους ακριβή αριθμό ενσήμων και αποδοχές.
Στην εκδήλωση θα γίνει και ενημέρωση από τον κ. Νίκο Μιχαήλ για τις δυνατότητες που δίνει η Ιδιωτική ασφάλιση Υγείας και συνταξιοδότησης.
Η ημερίδα είναι πρωτοβουλία του Ροταριανού Ομίλου “Κόρινθος” και στηρίζεται από το Επιμελητήριο Κορινθίας και το ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ.

Αμφιθέατρο Επιμελητηρίου
Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου
Ωρα: 18.00
Είσοδος Ελεύθερη
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ημερίδα για το ασφαλιστικό από το Επιμελητήριο Κορινθίας το Ροταριανό Όμιλο Κορίνθου και το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator