Αδωνις: «Αν παρουσιαστούν στοιχεία ότι πήρα 2 εκατ., θα αυτοπυρποληθώ»

0



Τονίζει σε όλους τους τόνους ότι ο ίδιος είναι αθώος και ότι οι μάρτυρες της υπόθεσης Novartis είναι «100% βαλτοί»

Χθες, Δευτέρα, ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε ότι, αν αποδειχτεί ότι πήρε 2 εκατ. ευρώ, όπως ισχυρίζεται η μάρτυρας της υπόθεσης της Novartis, δέχεται να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Σήμερα, σε νεότερες δηλώσεις του, επιλέγει άλλο τρόπο τιμωρίας, την… αυτοπυρπόληση.

Σε κάθε περίπτωση και με την απαραίτητη υπερβολή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διατρανώνει την αθωότητά του.

Μιλώντας την Τρίτη στον Real FM δήλωσε σχετικά με την υπόθεση Νovartis ότι εάν η μάρτυρας παρουσιάσει στοιχεία ότι αυτός πήρε βαλίτσα με 2 εκατ. ευρώ, δέχεται να αυτοπυρποληθεί.

«Δεν υπάρχει, είναι φανταστικό δημιούργημα, παραμύθι, ψέμα» είπε και πρόσθεσε ότι «θέλω να βγει η κουκούλα από τους μάρτυρες για να ρωτήσω την κυρία αυτή ποιος την έβαλε».

Χαρακτήρισε μάλιστα τους μάρτυρες «100% βαλτούς» που δεν πήγαν αυτοβούλως, ενώ πρόσθεσε ότι ο Παύλος Πολάκης «είχε προαναγγείλει τις καταθέσεις των μαρτύρων έναν μήνα πριν» .

«Οταν ο Καμμένος και ο Πολάκης αναρτούσαν «να δείτε τι έρχεται για την Novartis», πώς το ήξεραν αφού ήταν προστατευόμενοι οι μάρτυρες;

» Κάποιος πρέπει να τους τιμωρήσει, γιατί αν δεν τιμωρηθεί ο Τσίπρας σκληρά για όλα αυτά, στη Δημοκρατία μας θα μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έρθει ένας Πρωθυπουργός και να κάνει τέτοια στους πολιτικούς του αντιπάλους. Πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά από τη Δικαιοσύνη».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 13, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αδωνις: «Αν παρουσιαστούν στοιχεία ότι πήρα 2 εκατ., θα αυτοπυρποληθώ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator