"Σπάνιο πολιτικό ον" ο... Τατούλης για την ιέρεια της Κορινθιακής δημοσιογραφίλας !!!

0



Μας έβγαλε τα μάτια η "συνάδελφος" !!!
Απίστευτο λιβάνισμα Τατούλη από την ιέρεια της Κορινθιακής αγιοδημοσιογραφίας:

Η χθεσινή ημέρα ήταν ομολογουμένως ημέρα του Πέτρου Τατούλη.

Σαν να την περίμενε απο καιρό γι αυτό και έχω την αίσθηση ήταν τόσο ήρεμος και νηφάλιος κατά την διεξαγωγή όλων των εργασιών της δεύτερης ημέρας του 10ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Όλα φάνηκαν απο νωρίς με τις ανακοινώσεις του Υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη ,για μεγάλα έργα υποδομών στη Πελοπόννησο, για έργα – αιτήματα πολλών χρόνων που τώρα φαίνεται να μπαίνουν στο δρόμο της υλοποίησης και άλλα που σηματοδοτούν την ανάπτυξη και μια νέα εποχή για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οδικοί άξονες, υδατοδρόμια, εγγειοβελτιωτικά έργα,μουσεία, αναβάθμιση του αεροδρομίου Καλαμάτας,προαστιακός Λουτρακίου, επανεκκίνηση του σιδηροδρομικού δικτύου, ακόμα και το αίτημα του Περιφερειάρχη για το αεροδρόμιο της Τρίπολης που έγινε εκείνη την στιγμή το απεδέχθη ο υπουργός, γεγονός που έκανε ακόμα και την αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου να διατυπώσει πως το πρόγραμμα του υπουργού Υποδομών για την Πελοπόννησο , είναι το αντίγραφο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Και μετά, η ανακοίνωση των υπουργών Επικρατείας και Περιβάλλοντος για το έργο ΣΔΙΤ που αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων.Και στο τέλος η επίσημη ανακοίνωση του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ένα έργο που πολιτικά ταλάνισε όλη την Πελοπόννησο και κυρίως τον ίδιο τον Περιφερειάρχη, έργο που αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος της πολιτικής του και το προσωπικό στοίχημα της περεταίρω διαδρομής του στα περιφερειακά πράγματα και που τελικώς το κέρδισε με την βοήθεια της κυβερνώσας παράταξης .

Μιας παράταξης που πριν απο 2 χρόνια ήταν πολέμια απέναντι στα ΣΔΙΤ .Μια παράταξη που ήταν πολέμια στην ίδια την πολιτική Τατούλη.Μια παράταξη με άλλη ιδεολογία απέναντι στους συγκεκριμένους τρόπους διαχείρισης των αποβλήτων.

Ομολογουμένως ο μεγάλος κερδισμένος του διημέρου ήταν ο Πέτρος Τατούλης.

Κι αυτό γιατί διαφάνηκε περίτρανα πως είναι εκείνο το σπάνιο “πολιτικό ον” που μπορεί να υπερβαίνει τις όποιες αντιστάσεις, ιδεολογίες, πρακτικές , να ανοίγει δρόμους συνεργασίας ακόμα και στους αντιπάλους του. Και αυτή την φορά υπερέβησαν εαυτούς και οι δυο πλευρές.

Ο Τατούλης ως “παλιά καραβάνα της πολιτικής” βρήκε τις κοινές συνισταμένες , την κοινή γλώσσα και ο Τσίπρας υπερέβη εαυτόν μπροστά στο κοινωνικό όφελος ,αλλά και στο κομματικό. Διότι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια συντηρητική Περιφέρεια σαν την Πελοπόννησο και αυτό αποτελεί την καλύτερη στρατηγική προς τον αντίπαλο. Να δίνεις τα δώρα σου μέσα στο σπίτι του. Ξεπερνώντας τις παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις που ήθελαν τον μαρασμό των αντιφρονούντων.

Όπως και να έχει εχθές ο πρωθυπουργός έβαλε την υπογραφή του δίνοντας έργα στον Πέτρο Τατούλη και του δίνει τον αέρα του νικητή. Εκεί που η πολιτική κεντρική σκηνή σπαράσσεται απο γκρίζες ζώνες, καιροσκοπισμούς,σκανδαλολογία και απίστευτη λάσπη κάποιος πολιτικός εφαρμόζει την συναίνεση και ανοίγει δρόμους.Ο Τσίπρας του δίνει Πολλά έργα , γεγονός που στιγματίζει την δημοσιοποίηση πλέον μιας στενής πολιτικής σχέσης. Μιας σχέσης που χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα για να επισημοποιηθεί. Μέχρι να γίνει συνείδηση κυρίως στους φίλους ,ψηφοφόρους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, που εχθές παρακολουθούσαν με αμηχανία τον Πέτρο και τον Αλέξη να ορίζουν ξανά το πολιτικό παιχνίδι στην Πελοπόννησο.

ΥΓ. Το “ιστορικό” κλικ της άφιξης του πρωθυπουργού και τα χαμόγελα επιτυχίας και των δυο

Τζένη Σουκαρά
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Σπάνιο πολιτικό ον" ο... Τατούλης για την ιέρεια της Κορινθιακής δημοσιογραφίλας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator