Κάτω τα χέρια από τον Μίκη. Δε μιλάς για αριστερόστροφο φασισμό, αν δεν τον ξέρεις εκ των έσω !!!

0Κάτω τα χέρια από τον Μίκη!

Δεν θα έπρεπε κανείς να εκπλαγεί με την ομιλία του μεγάλου της μουσικής μας Μίκη. Κάποιοι έλεγαν ότι του την έγραψαν άλλοι, ομολογώ ότι ησύχασα μόλις άκουσα την αρχή της ομιλίας. Ήταν αυτός, ο ίδιος ο Μίκης! Δεν μιλάς για αριστερόστροφο φασισμό, αν δεν τον ξέρεις εκ των έσω! Αν δεν έχεις αναλώσει τη ζωή σου στον χώρο της αριστεράς, «με τα 80 κόμματα , τους εκατό Στρουκτόρους» . Τον χώρο που, κινείσαι τοίχο-τοίχο για να μην δεχθείς πισώπλατη μαχαιριά από… συντροφικό χέρι!

Στο κάτω – κάτω , μιλάς για τον χώρο απ` όπου προέρχεσαι, όπως κάνεις κέφι! Μ` αυτόν ξεκίνησες, μ` αυτόν πήγες σ` όλες τις χώρες της Σοσιαλιστικής διεθνούς ως τιμώμενο πρόσωπο, αυτόν εκπροσώπησες όταν μόλυνες την περπατησιά σου, επισκεπτόμενος καπιταλιστικές χώρες, τέλος… μ` αυτόν έφτιαξες τ` όνομά σου! Τώρα στα γεράματα , είναι αλλιώς, η υπενοικίαση ονόματος, είναι προσοδοφόρος και αφορολόγητη! Στο κάτω – κάτω… παλιά σου τέχνη , κόσκινο…
Σωκράτης Λελέκος
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάτω τα χέρια από τον Μίκη. Δε μιλάς για αριστερόστροφο φασισμό, αν δεν τον ξέρεις εκ των έσω !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator