Δ.ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ: "Η Κόρινθος '06 θα αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες"

0Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΙΤΣΑΚΗ

Η Κόρινθος 2006 είναι ένας σύλλογος ανοικτός σε όλους τους Κορίνθιους και προσπαθεί να τιμά την ιστορία της πόλης μας.

Προσπαθήσαμε και πέρσυ για την ενότητα.

Ισως να μην το κάναμε με τον σωστό τρόπο αλλά προσπαθήσαμε.

Πιστεύουμε στην ενότητα και την δύναμη της πόλης μας.

Οι διοικήσεις των συλλόγων πρέπει να έχουν ανοικτά τα αυτιά τους στην κοινωνία, γιατί οι ερασιτεχνικές ομάδες είναι κοινωνικές ομαδικότητες και όχι προσωπικές επιχειρήσεις ή περιουσίες.

Η διοίκηση της Κορίνθου 2006, λαμβάνει πολύ σοβαρά υπ' όψιν της την πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας και των Κορίνθιων επιχειρηματιών που συντηρούν το τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Αυτό εξάλλου είναι απαίτηση ΟΛΩΝ των Κορινθίων.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και θα τοποθετηθεί επίσημα στην πρωτοβουλία του Προέδρου, όπως επίσης θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του.

Μακάρι να προχωρήσει η προσπάθεια αυτή.

Η Κόρινθος 2006 θα αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ
Πρόεδρος Κορίνθου 2006
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ.ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ: "Η Κόρινθος '06 θα αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator