ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΔΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ '06 - ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

0
Η διοίκηση της Κορίνθου 2006, οφείλει να ενημερώσει τους Κορίνθιους φιλάθλους για περιστατικά και γεγονότα που στοχεύουν ευθέως στην δημιουργία κλίματος διαχωρισμούθ, μίσους και διάσπασης, της πόλης και των φιλάθλων.

Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπινιάρης, κλήθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες μάλιστα στο Αστυνομικό Τμήμα της Κορίνθου, να δώσει εξηγήσεις μετά "απο καταγγελία του ΠΑΣ Κόρινθος", όπως τον ενημέρωσε ο αρμόδιος αξιωματικός.

Η καταγγελία αφορά την Κορινθιακή εταιρεία σεκιούριτι, με την οποία συνεργάζεται η ομάδας μας...!

Ο πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα την επίσημη σύμβαση της ομάδας με την εταιρεία και έγγραφα που του ζητήθηκαν.

Δεν θεωρούμε τυχαία ούτε την καταγγελία, ούτε τον χρόνο που αυτή πραγματοποιήθηκε.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια, θεσμών, επιχειρηματιών και φιλάθλων για την δημιουργία ΜΙΑΣ και ισχυρής του χρόνου ομάδας στην Κόρινθο, αυτή η ενέργεια στοχεύει στο να δυναμιτίσει το κλίμα και να διαλύσει την προσπάθεια.

Είναι η πολλοστή φορά που δεχόμαστε άδικες επιθέσεις χωρίς να αντιδρούμε.

Η Κόρινθος 2006 είναι σταθερά προσηλωμένη στην απαίτηση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ για την δημιουργία μίας ομάδας, υγιούς και ελπιδοφόρας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Κορίνθου 2006 θα συνεδριάσει άμεσα και θα ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ στην πρωτοβουλία του προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Παναγιώτη Πιτσάκη, των επιχειρηματιών και των θεσμών της πόλης και θα κάνει ότι χρειαστεί για την ενότητα, χωρίς προαπαιτούμενα, εμπόδια και υπεκφυγές.

Στωϊκά θα δεχθούμε και την σημερινή πρωτοφανή για τα Κορινθιακά χρονικά καταγγελία, βλέποντας το δάσος που είναι η ενότητα και όχι το δένδρο που είναι προσωπικοί και εφήμεροι μικροσχεδιασμοί.

Υπηρετούμε το ποδόσφαιρο την Κόρινθο και τους φιλάθλους και οφείλουμε να σεβαστούμε την επιθυμία τους.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους αγνοεί.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΔΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ '06 - ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator