ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

0


Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στο Επιμελητήριο Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίταςμε την ευλογία της Εκκλησίας, παρουσία του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, του Δημάρχου Κορινθίων, του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου, πολιτικών παραγόντων του τόπου και πολιτών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Όσοι πήραν τον λόγο διατύπωσαν ευχές για το σύνολο της πόλης σε όλους τους τομείς, υποσχόμενοι την αρωγή στην υλοποίηση των ευχών με τον τρόπο, τις δυνατότητες και ικανότητές του ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί - ως ομάδα - μέσα από προγραμματισμένες ενέργειες και συγκεκριμένους στόχους, προκειμένου ο τόπος να προοδεύσει και οι πολίτες αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες, που καταβάλλονται, προσπαθώντας και οι ίδιοι, θα απολαμβάνουν τη ζωή με όλα τα αγαθά, που μπορεί αυτή να τους προσφέρει!

Μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, με κρασάκι, φαγητό και φιλικές συζητήσεις ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, υποσχόμενη μια χρονιά εξίσου ευχάριστη και όμορφη!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator