ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ

0



Πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου.

Η Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου δεν παρέστη σύσσωμη της αφενός μεν λόγω ελλιπούς ενημέρωσης και αφετέρου εξαιτίας της κίνησης «καλής θέλησης» του κ. Πιτσάκη δυο ημέρες πριν, ενόψει και της γιορτής του Επιμελητηρίου..

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε σε τοπική ιστοσελίδα συνεργάτη του κ. Πιτσάκη και η οποία λειτουργεί ως άτυπο Γραφείο Τύπου του, κηδειόχαρτο με αποδέκτες τον επικεφαλής της Δύναμης Επιχειρηματικής Προόδου κ. Σωτήρη Μουρίκη και αυτόν της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Π. Λουζιώτη επειδή τολμήσαμε να έχουμε κοινή γραμμή ως μειοψηφία σε ένα ζήτημα.

Αφού πρώτα ο κ. Πιτσάκης επεχείρησε να διαλύσει συνδυασμούς, με σχετική επιτυχία οφείλουμε να ομολογήσουμε, προσφέροντας τα «καθρεφτάκια» του, τώρα προσέφυγε βάσει σχεδίου στην προσπάθεια γελοιοποίησης (δήθεν «κάνουμε πλάκα») όσων φοβάται.

Οι χειραψίες μεταξύ των ανθρώπων πρέπει να έχουν κάποιο νόημα για να έχουν κάποια αξία.

Καλό κουράγιο κύριε Πρόεδρε στο δρόμο που διαλέξατε. Το Επιμελητήριο δεν είναι ταβερνείο.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator