Προκλητικός και με …περίεργο «στιλάκι» ο Π. Λουζιώτης στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας - ΒΙΝΤΕΟ

0



Απορήσαμε με το «στιλάκι» του Π. Λουζιώτη την ημέρα της κοπής της πίτας στο επιμελητήριο Κορινθίας και αναρωτιόμαστε πως αυτός ο άνθρωπος παραλίγο να γίνει και πρόεδρος στο επιμελητήριο!!!

Όποιες διαφορές και να έχει με την νέα διοίκηση και τον Π. Πιτσάκη (για κάποια θέματα που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό) δεν δικαιολογείται να του μιλάει ο Πιτσάκης και ο Λουζιώτης να τον χαιρετάει με αυτό τον τρόπο λέγοντας με στιλ τρεις φορές: «Χρόνια πολλά».

Από την αρχή που ο Πιτσάκης πήγε να του διευκρινίσει κάτι του έλεγε ο Λουζιώτης «χρόνια πολλά»… με στιλάκι χωρίς να έχει προλάβει καν (στην αρχή) να ακούσει τι του έλεγε!

Στη συνέχεια φεύγει και δεν δίνει το χέρι και στους υπολοίπους που ήταν δίπλα από τον Πιτσάκη!!!

Αυτές οι συμπεριφορές δεν περνάνε Π. Λουζιώτη. Ότι διαφορές και να έχετε με την νέα διοίκηση, την ημέρα της κοπής της πίτας, έπρεπε να αφήσετε αυτό …το στιλάκι και να χαιρετήσετε (να δώσετε το χέρι δηλαδή) σε όλους όσους ήταν στην υποδοχή! …Εκτός και αν δεν είδαμε καλά!

Διαφορετικά να μην εμφανιστείτε στην εκδήλωση όπως έκαναν και κάποιοι άλλοι (δείτε εδώ)

Δείξατε να έχετε ένα …υπεροπτικό στιλάκι την στιγμή που δεν έχετε κάποιο αξίωμα και δεν διαφέρετε σε κάτι από έναν απλό πολίτη! Δηλαδή αν είχατε και κάποιο αξίωμα πως θα αντιμετωπίζατε όσους δεν σας άρεσαν; Πραγματικά αναρωτιόμαστε!

Η άποψή μας είναι ότι με τέτοιο «στιλάκι» δεν πάει κανείς μπροστά ούτε στην πολιτική ούτε πουθενά!

Και όλα αυτά τα γράφουμε έχοντας ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι την θέση του προέδρου στο επιμελητήριο Κορινθίας την κατέχει λάθος άτομο και έχουμε εξηγήσει τους λόγους. Εξάλλου ο Π. Πιτσάκης δεν δικαιούνταν να βρίσκεται σε αυτή τη θέση ενώ είχε έρθει τρίτος σε σταυρούς και με διαφορά από τους δύο πρώτους!

Εξάλλου …τα περίεργα έρχονται για τον Πιτσάκη μετά και την απόφασή του να συνεργαστεί με τους συνδυασμούς που βρίσκονταν στις δύο τελευταίες θέσεις!

Τώρα αν ο Σπηλωτακάρας θεωρεί επιτυχία που βρίσκεται στη νέα διοίκηση του επιμελητηρίου ενώ στις εκλογές πήρε πολύ χαμηλά ποσοστά …είναι δικό του θέμα!

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο ekorinthos:


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προκλητικός και με …περίεργο «στιλάκι» ο Π. Λουζιώτης στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Κορινθίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator