Τουρκικές υποσχέσεις για ελληνικό αίμα

0Η Τουρκία δεν είναι ανταγωνιστής. Ούτε αντίπαλος. Είναι εχθρός.Οποτεδήποτε εμείς τείνουμε ή θέλουμε να λησμονήσουμε την ιστορική πραγματικότητα, μας το υπενθυμίζει αυτή η χώρα, που χτίστηκε πάνω στα οστά των γενοκτονημένων θυμάτων του τουρκισμού.

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης ονομάζεται Χακάν Τσαβούσογλου και προέβη σε αυτή τη δήλωση απευθυνόμενος στη χώρα μας: «Οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και, όταν εκραγεί, μπορεί να μη μείνει χώρα για να προστατεύσετε».

Ουσιαστικά η Τουρκία δεν απειλεί αλλά υπόσχεται και διάπραξη τρομοκρατικών χτυπημάτων εντός της ελληνικής επικράτειας και στρατιωτική επιθετική ενέργεια εναντίον της χώρας μας. Ο Χακάν Τσαβούσογλου δεν είναι περιθωριακό στοιχείο ούτε γραφικός τηλεπωλητής πατριωτισμού και εθνικής μεγαλομανίας. Είναι σημαίνον στέλεχος του τουρκικού επισήμου αλλά και του βαθέος κράτους.

Οι Τούρκοι δεν αλλάζουν ούτε τακτική ούτε στρατηγικές επιδιώξεις. Επιθυμούν διαρκώς να επεκτείνονται σε βάρος των ασθενεστέρων. Η δικαστική περιπέτεια των οκτώ που κατηγορούνται από το καθεστώς Ερντογάν για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος δεν είναι η αιτία αλλά μία από τις αφορμές των πολεμικών ιαχών των νεοοθωμανών. Η αιτία είναι το βασικό… ένστικτο των Τούρκων για κατάκτηση και κυριαρχία. Αν δεν υπήρχαν οι οκτώ, οι Τούρκοι θα έβρισκαν κάποιο άλλο πρόσχημα για να δράσουν.

Η Ελλάδα πρέπει να προετοιμάζεται για τα χειρότερα. Η οικονομική κατάσταση της πατρίδας μας είναι άσχημη και οι ξένοι επικυρίαρχοι ορίζουν και καθορίζουν ακόμα και τη μικρότερη δημόσια δαπάνη, αλλά η κοινή λογική επιβάλλει να μην υποστεί καμία «αβαρία» ο τομέας της Εθνικής Άμυνας.

Η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και στο Αιγαίο αλλά και στην Κύπρο αποκλείεται να μη συναντήσει πάσης φύσεως εμπόδια από την αδηφάγο και αδίστακτη Τουρκία. Επιπλέον πιθανότατα να γίνει απόπειρα να «εκτονωθούν» ή να «παρακαμφθούν» τα προβλήματα της διεθνούς απομόνωσης αυτής της αμιγώς ασιατικής και ισλαμιστικής δύναμης και οι εσωτερικές αντιφάσεις της μέσω μιας αναμέτρησης με έναν θεωρούμενο ως «εύκολο» αντίπαλο, την Ελλάδα.

Οι φύλακες να γρηγορούν και οι πολίτες να προετοιμάζονται.

"Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τουρκικές υποσχέσεις για ελληνικό αίμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator