Έλεος, όχι άλλη διαπραγμάτευση!

0Του Αδέξιου Δεξιού

Έλεος πια με τις διαπραγματεύσεις που κάνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Δεν θέλουμε άλλες «επιτυχίες»!
Ο γίγαντας Κοτζιάς, ναι αυτός για τον οποίο ο Καμμένος τρέφει εμπιστοσύνη και εκτίμηση, υποτίθεται ότι συζητάει με τον σκοπιανό ομόλογό του μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, που θα διευκολύνουν την επίλυση του ζητήματος.

Βγαίνει, λοιπόν, σήμερα ο Δημητρόφ και με συνέντευξή του ζητάει να μην χρησιμοποιούμε ούτε εμείς το όνομα Μακεδονία!

Δηλαδή, εκεί που μας χρωστούσανε, θέλουν να μας πάρουν και το βόδι!

Δηλαδή, τι στο διάολο, μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης συζητάει ο γάτος Κοτζιάς;

Αν πρόκειται να τους δώσουμε και τη... Θεσσαλονίκη;

Είναι προφανές ότι μας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι πόσο ...σκληρά διαπραγματευόμαστε και μας την πέφτουν από παντού!

Εν τω μεταξύ, με όποιον διαπραγματεύονται (τρόπος του λέγειν διαπραγματεύονται), όχι μόνον δεν λύνουν κανένα θέμα, αλλά ζημιώνουν τη χώρα εθνικά επιτρέποντας στην άλλη πλευρά να εγείρει απίστευτες αξιώσεις σε βάρος μας.

Η Τουρκία,τα τελευταία χρόνια έβαλε στην ατζέντα την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης και αυξάνει τον κατάλογο με τα νησιά που... διεκδικεί στο Αιγαίο.

Η Αλβανία,εκτός του ότι κατεδαφίζει σπίτια και χωριά Ομοεθνών μας, θέτει απροκάλυπτα προς συζήτηση το ανύπαρκτο θέμα της τσαμουριάς.

Τα Σκόπια, με την μετριοπαθή, υποτίθεται, σοσιαλιστική κυβέρνηση , διατυπώνουν γελοίους μαξιμαλιστικούς ισχυρισμούς για να παραιτηθούμε και εμείς από την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Να παραιτηθούμε, δηλαδή, από έναν βασικό πυλώνα της ιστορίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Έλεος!

Όχι πια άλλη διαπραγμάτευση!
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έλεος, όχι άλλη διαπραγμάτευση!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator