Ο καλύτερος «ντελιβεράς» συμφερόντων

0



Πολλά μυστικά ραντεβού έχει τελευταία στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός. Οι κακές γλώσσες λένε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν παρελάσει αρκετοί επιχειρηματίες οι οποίοι μπαίνουν και βγαίνουν από την πίσω πόρτα της πρωθυπουργικής κατοικίας.

Άγνωστο από ποια πόρτα μπήκε ο υπουργός Άμυνας ο οποίος πήγε να συζητήσει με τον Τσίπρα το Σκοπιανό αλλά και τα Ελληνοτουρκικά που βρίσκονται σε πολύ επικίνδυνο σημείο.

Όλη αυτή η κρυφή ατζέντα για σημαντικά θέματα μας βάζει σε σκέψεις. Τι να θέλει να κάνει ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του; Πώς να θέλει να διαχειριστεί ακανθώδη ζητήματα για τα οποία ακούγονται πολλά και διάφορα;

Για παράδειγμα στο θέμα των επιχειρηματιών που δέχεται ο πρωθυπουργός ακούγεται ότι κατά κύριο λόγο προέρχονται από το χώρο της ενέργειας. Τώρα που η ΔΕΗ πάει για ξεπούλημα και θα ακολουθήσει και το φυσικό αέριο δημιουργούνται πολλοί συνειρμοί σχετικά με το τι υπόσχεται ο Τσίπρας στους άλλοτε… ταξικούς εχθρούς του.

Να θυμίσουμε μόνο την κριτική που δέχονταν οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί γιατί πήγαιναν στο Μαξίμου επιχειρηματίες, Έλληνες και ξένοι και μάλιστα ολοφάνερα. Τώρα που ο Τσίπρας τους δέχεται κρυφά και δεν ανακοινώνεται τίποτε άραγε τι να συμβαίνει;

Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε το πλέον… νεοφιλελέ κόμμα. Αναζητά επενδυτές να έρθουν να βάλουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα και καλά κάνει. Άλλο αν μπορεί να τους χειριστεί κι αν θα ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία. Κάποτε θα στήνονταν λαϊκά δικαστήρια αν υπήρχε ταμείο που θα παραχωρούσε την περιουσία για 99 χρόνια. Σήμερα όλα αυτά μας φαίνονται φυσιολογικά…

Όμως, θα πρέπει κάποτε να μάθουμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί τι ακριβώς διαπραγματεύεται ο Τσίπρας με τους παλαιούς και νέους νταβατζήδες. Να ξέρουμε σε ποια τιμή θα πουλήσει, σε ποιους και με ποια εχέγγυα για τη χώρα. Διότι αν είναι να πουλήσει στους «κολλητούς» του Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες με αντάλλαγμα τη στήριξή τους, τότε υπάρχει θέμα.
Απ’ ότι βλέπουμε πάντως οι συνομιλητές του πρωθυπουργού είναι αυτοί που ο ίδιος κατηγορούσε ότι «βιάζουν» την Ελλάδα. Είναι οι ίδιοι από την ενέργεια, τις κατασκευές, ταmedia, τις τράπεζες που κάποτε τους χαρακτήριζε «νταβατζήδες» και τους πολεμούσε με κάθε τρόπο. Κυρίως ελέγχοντας τους συνδικαλιστές και δημιουργώντας μπάχαλο.
Όλοι αυτοί, μαζί με Αμερικανάκια, Βρετανούς, Γάλλους και Γερμανούς που έχουν ανοίξει γραφεία στην Ελλάδα ή έχουν «μπροστινούς» Έλληνες εταίρους, μυρίστηκαν ευκαιρίες και σπεύδουν να πάρουν θέση. Και βρήκαν τον καλύτερο «ντελιβερά» συμφερόντων, μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί που κρυφά τον συναντούν προφανώς γιατί οιbusinessπου κάνουν δεν είναι και οι πιο… καθαρές.

Ομοίως, ακούγεται ότι και ο Πάνος Καμμένος συνάντησε μέσα στις γιορτές τον μικρό Αλέξη κυρίως για να λύσουν τις διαφορές τους για το Σκοπιανό. Αλλά γιατί κρυφά; Δεν μπορούν να τα λένε ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Άμυνας και να κάνουν και δηλώσεις; Εκτός κι αν ντρέπονται για όσα σχεδιάζουν ή για τις κωλοτούμπες που θα κάνει ο Καμμένος προκειμένου να ψηφίσει «Μακεδονία».

Ο σοφός λαός λέει ότι «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά» ή ότι «όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σ…ά πατεί». Όμως, δεν μας νοιάζει τι θα πατήσει ο Τσίπρας και η παρέα του από αυτά τα κρυφά ραντεβού. Μας νοιάζει μη τυχόν και πατήσει καμιά νάρκη η χώρα, σε οικονομικό ή εθνικό επίπεδο. Αυτό που δεν νοιάζει αυτά τα ψεύτικα ανθρωπάκια που μας κυβερνούν.

AntiNews
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 17, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο καλύτερος «ντελιβεράς» συμφερόντων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator