Ο αστυνομικός διευθυντής Χίου απειλεί πολίτη: «Πρόσεξε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος» - ΒΙΝΤΕΟ

0Με αυταρχικό τρόπο αντέδρασε ο αστυνομικός διευθυντής Χίου σε πολίτες που αντιδρούν στον επιχειρούμενο από χθες διπλασιασμό της χωρητικότητας της μοναδικής δομής διαμονής προσφύγων και μεταναστών στη ΒΙΑΛ.

Οπως φαίνεται από το βίντεο του politischios, με ύφος που παραπέμπει σε αστυνομικές συμπεριφορές αλησμόνητων δεκαετιών, ο αστυνομικός διευθυντής απειλεί ανοιχτά διαδηλωτή με την υπόμνηση της επαγγελματικής του ιδιότητας ως δημοσίου υπαλλήλου! «Πρόσεχε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος!», του λέει.

Στον διάλογο που ακολουθεί ο πυροσβέστης Μιχ. Ρακιντζής ισχυρίζεται ότι ήδη ο αστυνομικός διευθυντής έχει τηλεφωνήσει στον διοικητή του. «Το διοικητή μου πήρε τηλέφωνο και του είπε ο πυροσβέστης έτσι κι έτσι». «Δημοκρατία έχουμε, όχι Χούντα. Να μην μπορούμε να μιλήσουμε;», αναρωτιέται ο πυροσβέστης.ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο αστυνομικός διευθυντής Χίου απειλεί πολίτη: «Πρόσεξε γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator