Τυποποιητήριο οσπρίων ετοιμάζει στον Φενεό η Ένωση Κιάτου

0Ιδιαίτερα δηµιουργική και εποικοδοµητική αναµένεται να είναι η νέα χρονιά για την Ένωση Κιάτου, καθώς προχωρά σε σηµαντικές παρεµβάσεις που θα δώσουν ακόµη µεγαλύτερη στήριξη στους παραγωγούς της περιοχής.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην «Ύπαιθρο Χώρα» ο πρόεδρος της Ένωσης, Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, «φέτος θα δηµιουργήσουµε στον πρωτογενή τοµέα, µακριά από την εσωστρέφεια του παρελθόντος και σε αντίσταση όσων θέλουν να µείνουν πίσω». Κύρια κατεύθυνση της Ένωσης, η εξωστρέφεια και το επιχειρείν.

Οι βάσεις είναι άλλωστε στέρεες. Με παρέµβασή της, η Ένωση αγόρασε από τους παραγωγούς, σε υψηλή τιµή, φασόλια βανίλιες Φενεού, για πρώτη φορά τυποποιήθηκε το προϊόν, και ήδη ξεκινά η διανοµή του σε σούπερ µάρκετ σε όλη την Ελλάδα.

Η Ένωση Κιάτου έρχεται να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήµα, µε την κατασκευή τυποποιητηρίου στον Φενεό µέσω του LEADER. Η αξιοποίηση των προγραµµάτων δεν σταµατά εδώ, καθώς ήδη έχει καταθέσει φάκελο στο µέτρο της µεταποίησης, προκειµένου να προχωρήσει στη δηµιουργία τυποποιητηρίου ελαιόλαδου.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι συνεχίζεται για άλλα τρία χρόνια το πρόγραµµα Οργάνωσης Ελαιοκοµικών Φορέων (ΟΕΦ), και η απρόσκοπτη συµβολή της Ένωσης στους παραγωγούς που δυσκολεύονται, εξαιτίας της δύσκολης οικονοµικής συγκυρίας, να προµηθεύονται εφόδια.

ypaithros.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τυποποιητήριο οσπρίων ετοιμάζει στον Φενεό η Ένωση Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator