Για 501 ευρώ…

0



Του Κώστα Ροδινού

Μέχρι τώρα το 501 ήταν η γνωστή φίρμα της Levi’s.

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να το ξεχάσετε!

Το 501 είναι το κατώτατο ποσό από το οποίο το Δημόσιο θα μπορεί, πλέον, να κάνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για ληξιπρόθεσμες οφειλές!

Mε πάνω από 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας να έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, αντιλαμβάνεστε ότι δημιουργείται πλέον μια εφιαλτική κατάσταση.

Και 500 ευρώ στο Δημόσιο δεν χρωστάει κάποιος μεγαλοκαρχαρίας.

Φουκαράδες θα είναι οι περισσότεροι, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Θύματα της κρίσης!

Άνθρωποι, οι οποίοι έως πριν λίγα χρόνια, ίσως δεν θα ήξεραν τι σημαίνει να έχεις χρέη προς το Δημόσιο.

Και δεν μιλάμε για πολίτες που πήραν δάνεια από τράπεζες και τα κακοδιαχειρίστηκαν, αλλά για συνηθισμένους ανθρώπους που θα αδυνατούν να καταβάλουν κάποια δόση φόρου εισοδήματος ή κάποιον ΕΝΦΙΑ.

Και από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορούν να βρεθούν με την ακίνητη περιουσία τους να εκπλειστηριάζεται και μάλιστα ηλεκτρονικά!

Αυτούς, λοιπόν, τους πολίτες έρχεται η Κυβέρνηση. της πρώτης φοράς αριστερά, και τους βάζει το μαχαίρι στο λαιμό!

Γίνεται ο εφιάλτης και ο δυνάστης τους!

Τους τρομοκρατεί και τους εκβιάζει μ’ ένα δίλημμα μπροστά στο οποίο δεν έχουν επιλογή: ή μας τα δίνετε με το καλό ή σας τα παίρνουμε με το ζόρι!
Πρόκειται για πλέον απάνθρωπη πολιτική που έχει εκφραστεί ποτέ.

Και δείχνει το πιο αποκρουστικό πρόσωπο της εξουσίας!

Τον απόλυτο κυνισμό.

Αφού απέτυχαν να εισπράξουν, όπως το πολυδιαφήμιζαν, από τις περιώνυμες «λίστες», αφού τα έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής ήταν πολύ κατώτερα των προσδοκιών τους, αφού με την φορολογική τους πολιτική έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις, τώρα εφορμούν εναντίον των αδύναμων να μαζέψουν, και μάλιστα με αναγκαστική εκτέλεση… πεντακοσάρικα!

Προσωπικά, εκτιμώ, ότι πολύ δύσκολα θα το αποτολμήσουν γιατί γνωρίζουν ότι αυτό θα είναι το «κύκνειο άσμα τους», όμως δεν είναι αυτό το ζήτημα!

Το ζήτημα είναι η εκφρασθείσα πολιτική τους να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να τους απειλούν με κατάσχεση για χρέη 501 ευρώ.

Αυτό είναι το αριστερό τους ήθος!
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για 501 ευρώ…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator