Λουτρακιώτικο Καρναβάλι 2018… Ξέχνα το Αύριο Αρχίζει ο Χορός

0
Με μεγάλη ένταση συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων την περίοδο των Αποκριών με την αγωνία να κορυφώνεται για τη συναυλία που θα ακολουθήσει μετά την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων της Κυριακής στο Λουτράκι.

Φέτος, θα είναι μαζί μας το πολύ γνωστό νεανικό συγκρότημα ONIRAMA με όλες τις παλιές και νέες τους επιτυχίες για να μας διασκεδάσουν με ένα γεμάτο 2ωρο πρόγραμμα.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων για όλες τις περιοχές του Δήμου.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, Πλατεία 25ης Μαρτίου Λουτράκι στις 18:30

Σας περιμένουμε όλους!

Η Οργανωτική Επιτροπή
Καρναβαλιού 2018
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λουτρακιώτικο Καρναβάλι 2018… Ξέχνα το Αύριο Αρχίζει ο Χορός"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator