ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Stigma Swing Dixie Band & Thanos Daskalopoulos - ΒΙΝΤΕΟ

0Μία ακόμη χρονιά... μία χρονιά που συμφωνήσαμε με την αγαπημένη μας ηρωίδα , "το κοριτσάκι με τα σπίρτα" , να μείνουμε στο πόδι της για 2 ώρες, να παίξουμε για τους φίλους μας και με ευχάριστη διάθεση, όπως επιβάλουν τα Χριστούγεννα... να μοιραστούμε το τελευταίο κονιάκ για το κρύο με τους φίλους μας... Swing-άροντας, σε ρυθμούς Νέας Ορλεάνης... και προσμένοντας την έλευση του καλύτερου ...Αυτή τη φορά, παρουσιάζουμε τον tap-dancer Θάνο Δασκαλόπουλο που θα ενώσει την κίνηση και τον ρυθμό απο τις κλακέτες του με τον ήχο της STIGMA! Δεν είναι για να το χάσετε!!!


Σωκράτης Λελέκος
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Stigma Swing Dixie Band & Thanos Daskalopoulos - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator