Η Μποφίλιου, οι εξωγήινοι και η παγκόσμια επανάσταση…

0




Του Strange Attractor​​

Την ώρα που ο Σύριζα ολοκληρώνει την θεαματική του κωλοτούμπα, έχοντας μεταμορφωθεί σε νεοφιλελεύθερη συνιστώσα του… Στέφανου Μάνου, με αποτέλεσμα ούτε ο Τζήμερος να μην μπορεί πλέον να κάνει αντιπολίτευση, υπάρχουν στην χώρα κάποιες φωνές που συνεχίζουν να λένε αλήθειες και να ορθώνουν ανάστημα.

Αναφέρομαι στην κατασυκοφαντημένη διανόηση του τόπου, που μετά από κάποιες αψιμαχίες εκ του συστάδην, όπως π.χ. η Αλεξίου με τα λαστιχένια γάντια ή η Σαμίου με τα εύστοχα τουίτς, έχει κηρύξει ανακωχή και μοιάζει να λουφάζει, συμμαχώντας με το κυβερνητικό θηρίο που μας γδέρνει τα όνειρα...

Που είναι ο Κιμούλης; Που είναι ο Καρύδης; Που είναι ο Γονίδης; Συμβιβάστηκαν; Απογοητεύτηκαν; Ποιος ξέρει…

Ευτυχώς όμως που μέσα σε αυτό το δυστοπικό σκηνικό, υπάρχει ακόμη μια φωνή που ακούγεται γάργαρη, η οποία έρχεται να ταράξει τη μεσημεριανή μας σιέστα. Αναφέρομαι στην έντεχνη αοιδό Νατάσα Μποφίλιου, που δηλώνει ξεκάθαρα και χωρίς να μασάει τα λόγια της ότι παραμένει αριστερή και δη τροτσκίστρια! Ψηφίζοντας μάλιστα ΚΚΕ!!!

Το γεγονός ότι το «σταλινικό» ορθόδοξο ΚΚΕ είναι στα μαχαίρια με τους τροτσκιστές εδώ και 80 χρόνια δεν φαίνεται να παίζει κανέναν ρόλο στις ιδεολογικές της τοποθετήσεις. Εκτός κι αν είναι εισοδίστρια. Όχι μόνο σε κομματικό και ιδεολογικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό. Αλλιώς πως εξηγείται ότι ενώ μέχρι πρότινος την γνώριζαν και την άκουγαν μόνο κάτι πειραγμένοι «αριστεροί» που αρέσκονται να συχνάζουν σε μικρές εναλλακτικές μπουάτ, σε «μουσικά στέκια», πίνοντας χύμα κρασί, σήμερα την γνωρίζει και την ακούει ολάκερο το πανελλήνιο, με την ίδια να εμφανίζεται στο DIOGENIS PALACE, έχοντας κάνει πιο πριν μια περατζάδα κι από την Μενεγάκη;

Αυτό λέγεται εισοδισμός φίλοι μου, και αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία του τροτσκισμού, τον οποίον προφανώς θα μελέτησε σε βάθος η Νατάσα, εξ ου και το παράδοξο εκ πρώτης όψεως να δηλώνει τροτσκίστρια του… ΚΚΕ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Νατάσα το πάει ένα βήμα παραπέρα, δηλώνοντας με στόμφο αντάξιο του καλλιτεχνικού της βεληνεκούς, ότι περιμένει την επανάσταση για να πάρει τα βουνά! Για να κηρύξει ένα νέο αντάρτικο κόντρα στους γερμανοντυμένους δοσίλογους που μας πίνουν το αίμα με μπουρί. Εμμένει δηλαδή στο δόγμα της διαρκούς επανάστασης που λάνσαρε ο Τρότσκι. Και σε αυτό θέλει συμμάχους τον κάθε απολιτίκ Μήτσο και την κάθε νοικοκυρά κυρά Σούλα, που δεν έχουν ιδέα από σοσιαλισμό και τροτσκισμό, προσεγγίζοντάς τους μέσω των πρωινάδικων και της Μενεγάκη. Μεγαλοφυές;

Μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, απηύθυνε και έκκληση στους ανυπότακτους Στρατούλη, Δραχμαζάνη και σια, που δεν ξεπουλήθηκαν, να αναλάβουν αυτοί να οργανώσουν το νέο αντάρτικο μιας και ο Καρανίκας και τα συντρόφια του δεν ευκαιρούν, έχοντας να λύσουν άλλα πιο καίρια ζητήματα του τόπου όπως είναι ο μπάφος και οι αναδρομικές υπερωρίες τους.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, έχω μια υποψία ότι η Νατάσα δεν είναι απλά μια αρχειομαρξίστρια οπαδός του Παρνασσού Γιωτόπουλου, που μέσω του εισοδισμού θέλει να μας αφυπνίσει, αλλά όντας μια διαβασμένη τροτσκίστρια είναι μάλλον και αυτή (μπορεί και ο Πάντζας) μια «ποσαδίστρια». Ανήκει δηλαδή σε εκείνη την κυνηγημένη φράξια των τροτσκιστών που πιστεύουν μεταξύ άλλων ότι ο σοσιαλισμός θα εγκαθιδρυθεί μόνο με εξωγήινη παρέμβαση. Ποιος Θεός, ποια Παναγία, ποιος Τσίπρας, ποιος Κατσανέβας; Θα μας σώσουν οι εξωγήινοι!

Οι Ποσαδιστές, όπως ονομάζονται, πήραν το όνομά τους από τον Χουάν Ποσάδα, έναν Αργεντίνο τροτσκιστή ο οποίος ανέπτυξε μία ολόκληρη θεωρία γύρω από αυτό το ζήτημα και μάλιστα βρήκε θερμούς υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στην Ελλάδα!

Ο Ποσάδας, με πραγματικό όνομα Χομέρο Ρομούλο Κριστάλλι Φρασνέλλι (1912-1981), υποστήριζε ότι προϋπόθεση για την επανάσταση στη Γη ήταν να τεθεί το κομμουνιστικό κίνημα υπό την καθοδήγηση εξωγήινων συντρόφων. Είχε γράψει μάλιστα πως: «Θα ταξιδέψουμε σε απομακρυσμένους πλανήτες εκατομμύρια έτη φωτός μακριά σε μία σοσιαλιστική κοινωνία». Σε μια άλλη επίσης «ιδιαίτερη» θεωρία του υποστήριζε ότι χρέος των κομμουνιστών ήταν η πρόκληση μιας πυρηνικής σύγκρουσης, καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλούσε τον ξεσηκωμό της εργατικής τάξης παγκοσμίως, οδηγώντας έτσι στην επανάσταση και το σοσιαλισμό.

Και εδώ ίσως να κρύβεται το κλου της υπόθεσης. Γιατί δηλαδή η Νατάσα αποφάσισε σήμερα να βγει ανοιχτά και να δηλώσει τα πιστεύω της. Επειδή ο πλανήτης είναι στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου με τα τσαλίμια του ανυποψίαστου Τραμπ και τις μελετημένες μαγκιές του κομμουνιστή (προφανώς ποσαδιστή) Κιμ, που θεωρεί χρέος του την πρόκληση πυρηνικού πολέμου.

Ο συλλογισμός των ποσαδιστών, προφανώς και της Νατάσας, είναι ο ακόλουθος: Αν γίνει ο πολυπόθητος πυρηνικός πόλεμος, τότε οι λαοί θα επαναστατήσουν, ενώ μπορεί να μας επισκέπτονταν επίσημα πλέον και οι εξωγήινοι, οι οποίοι εκτός του ότι υπάρχουν, είναι σίγουρα πολύ πιο προηγμένοι από εμάς, άρα είναι κομμουνιστές. Οπότε φυσικό και επόμενο να θέλουν να επικοινωνήσουν με τους πιο προηγμένους κομμουνιστές της γης, δηλαδή τους Τροτσκιστές - Ποσαδιστές. Άρα την Μποφίλιου...

Οι εξωγήινοι λοιπόν θα οργανώσουν την επανάσταση στη γη με βάση την εμπειρία τους, και ποιος ξέρει; Μπορεί να τους δούμε και αυτούς πρώτο τραπέζι πίστα στον ΔΙΟΓΕΝΗ, να πίνουν τα Τζόνι τους και να πετάνε μαραμένες γαρδένιες στην λικνιζόμενη Νατάσα που θα τραγουδάει αντάρτικα (με συνοδεία μπαλέτου), δίπλα στην αφυπνισμένη πλέον κυρά Σούλα…

Όπα η επανάσταση που θα έλεγε κι ο κλινήρης Τζιμάκος!
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Μποφίλιου, οι εξωγήινοι και η παγκόσμια επανάσταση…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator