Γεωτρήσεις βωξίτη στα Γεράνεια - Προοπτικές και δυνατότητες του αντιεξορυκτικού κινήματος

0


Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, στο Συνεταιριστικό Παντοπωλείο - Καφενέ ¨Αλλότροπον", στην Κόρινθο, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση - συζήτηση με θέμα: "Γεωτρήσεις βωξίτη στα Γεράνεια - Προοπτικές και δυνατότητες του αντιεξορυκτικού κινήματος", με ομιλητή - συντονιστή τον Γιώργο Παπαγιάννη, μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών, "Ο Κλαδούρχος".

Το ιστορικό της υπόθεσης, οι επιπτώσεις σε περιβαλλοντικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, που θα προκύψουν από τις εξορυκτικές δραστηριότητες στην περιοχή, η ανάγκη συντονισμού και οι οργανωμένες προσπάθειες, που απαιτούνται, για την οριστική αποτροπή αυτών των δραστηριοτήτων απασχόλησαν όσους προσήλθαν για να ενημερώσουν, να ενημερωθούν και να συζητήσουν ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν…

Για άλλη μια φορά το οικονομικό όφελος των λίγων απειλεί να στερήσει από τον άνθρωπο τα αυτονόητα, που ως ανεκτίμητα και αναντικατάστατα του επιτρέπουν να απολαμβάνει το δώρο της ζωής…

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεωτρήσεις βωξίτη στα Γεράνεια - Προοπτικές και δυνατότητες του αντιεξορυκτικού κινήματος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator