ΠΙΤΣΑΚΗΣ: "Ελάτε ΜΑΖΙ να πάμε την Κορινθία στην κορυφή"

0Μία νέα εποχή ξεκίνησε απο χθες το βράδυ για το Επιμελητήριο της Κορινθίας αλλά και για το Κορινθιακό επιχειρείν.

Ευχαριστώ δημόσια τις παρατάξεις και τους επικεφαλείς τους κκ. Σπηλιωτακάρα και Ραψωματιώτη, όπως και τους εκλεγμένους συμβούλους τους, που μου εμπιστεύθηκαν την θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου.

Σε πείσμα των καιροσκοπικών σειρήνων, έβαλαν το ΕΜΕΙΣ πάνω απο το ΕΓΩ και άνοιξαν τον δρόμο για την ανανέωση του Επιμελητηρίου, αφήνοντας πίσω την εποχή της απομόνωσης και της αποξένωσης.

Ευχαριστώ τους 11 συμβούλους που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Απο σήμερα είμαι Πρόεδρος για όλους και τους 21 συμβούλους και οι πόρτες του Επιμελητηρίου θα είναι πάντα ορθάνοικτες.

Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα για το καλό των Κορινθίων επιχειρηματιών αλλά και της κοινωνίας.

ΚΑΛΩ δημόσια τους κκ. Παναγιώτη Λουζιώτη και Σωτήρη Μουρίκη, όπως και τους εκλεγμένους συνεργάτες τους να ενωθούν μαζί μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε πράξη ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπατριώτες μας που επιχειρούν σε τόσο αντίξοες συνθήκες.

Οι εκλογές τελείωσαν και τυπικά και τώρα πρέπει ενωμένοι και πολύ δυνατοί να δουλέψουμε για να ξαναφέρουμε το Επιμελητήριο στην πρώτη θέση της εκτίμησης του επιχειρηματικού κόσμου και την Κορινθία εκεί που της αξίζει.

Δεσμεύομαι και θα εγγυηθώ την ενότητα, τις ίσες ευκαιρίες και την ανανέωση.

Δεσμεύομαι και θα δουλέψω για το καλό όλων μας.

Γνωρίζετε ότι δεν έχω δεσμά και εξαρτήσεις απο κανένα και θα συνεργαστώ με όλους γιατί η εποχή θέλει συνθέσεις και οι επιχειρηματίες του νομού με την ψήφο τους μας έδειξαν τον δρόμο της συνεργασίας.

Η ευθύνη είναι κοινή και πρέπει να φέρουμε και πάλι κοντά στο Επιμελητήριο τον επιχειρηματικό κόσμο.

Οι επιχειρηματίες, οι έμποροι και οι επαγγελματίες κρατούν όρθια την χώρα και τώρα καλούμαστε εμείς να δώσουμε το σύνθημα της αντεπίθεσης στο μέλλον μαζί με τους Κορίνθιους για να ξαναγίνει η Κορινθία μας, ο πρώτος νομός της χώρας.

Είναι στο χέρι μας!

ΟΛΟΙ μαζί θα τα καταφέρουμε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΙΤΣΑΚΗΣ: "Ελάτε ΜΑΖΙ να πάμε την Κορινθία στην κορυφή""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator