ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΛΥΓΚΟΣ: "Θα πάρουμε το πρωτάθλημα με την Κόρινθο '06"

0



Δύο λαμπερά ονόματα που αγωνίζονται στο Κορινθιακό πρωτάθλημα με την ομάδα της Κορίνθου '06, έδωσαν δύο μικρές συνεντεύξεις με την ευκαιρία των γιορτών αλλά και για τις "φήμες",που έντεχνα διαρρέουν. Και οι δύο πρωτοκλασσάτοι ποδοσφαιριστές δηλώνουν ενθουσιασμένοι απο το κλίμα της ομάδας και έχουν στο μυαλό τους μόνο ένα στόχο. Το πρωτάθλημα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΥΓΚΟΣ: "Νοιώθω υπέροχα στην Κόρινθο '06 και θέλω το πρωτάθλημα"
ΕΡ.Μανώλη, χρόνια πολλά.

Μετά απο μία σπουδαία καριέρα στα Εθνικά πρωταθλήματα επέλεξες την Κόρινθο το καλοκαίρι για να παίξεις ποδόσφαιρο.Σε δικαίωσε αυτή η επιλογή σου;

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΥΓΚΟΣ: Είμαι πολύ χαρούμενος και ήρεμος που παίζω με την φανέλα της Κορίνθου '06. Μία ομάδα που βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Προπονητές,παίκτες και διοίκηση είμαστε μία πραγματική οικογένεια, που ο ένας σέβεται τον άλλο και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είμαστε αήττητοι και αήτττητοι θα συνεχίσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Φέτος θέλουμε με την ομάδα μας και Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην Κόρινθο '06 όλα είναι άψογα για ένα ποδοσφαιριστή και είμαι χαρούμενος και δικαιωμένος για την επιλογή μου.

ερ. Ξέρουμε ότι πολλές ομάδες αυτή την στιγμή θα ήθελαν να σε εντάξουν στην δυναμή τους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΥΓΚΟΣ: Ολες οι ομάδες θα ήθελαν τον πρώτο σκόρερ αλλά πρέπει να πώ ότι είναι χειμώνας αυτή την στιγμή και καλό είναι κάποιοι να μην κάνουν όνειρα Θερινής νυχτός. Τον Μαίο όταν σηκώσουμε το κύπελλο του πρωταθλητή πάρουμε και το κύπελλο της Κορινθίας, θα συζητήσουμε. Μέχρι τότε νοιώθω υπέροχα στην Κόρινθο και θα τιμήσω τους ανθρώπους που με τιμούν

ΕΡ. Τι εύχεσαι στους Κορίνθιους για το 2018;

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΥΓΚΟΣ: Εύχομαι υγεία, πρόοδο και προκοπή. Στην ομάδα μου που είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα αποκτήσει αυτό που της αξίζει. Το πρωτάθλημα. Να είμαστε υγιείς λοιπόν και δίνουμε ραντεβού τον Μαϊο όταν θα πάρουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο.

Καλή χρονιά σε όλους.

ΣΑΚΗΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ: "Τον Μαϊο θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα με την Κόρινθο '06"

ΕΡ: Σάκη Χρόνια Πολλά, Πως ήταν το 2017 για σένα;

ΣΑΚΗΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ: Ηταν μία υπέροχη χρονιά. Πρωταθλητής με το Αιγάλεω τον Μαϊο και τον Αύγουστο μία εξαιρετική πρόταση απο μία ομάδα που πλέον έχει πανελλήνια φήμη. Αποδέχθηκα την πρόταση της Κορίνθου '06 γιατί ήξερα ότι έρχομαι σε μία ομάδα με ήθος, συνέπεια και αγάπη όλων για το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ήρεμος που παίζω για τον πρόεδρο, τον προπονητή και τον κόσμο της Κορίνθου.

Στην Κόρινθο '06 βρήκα όλα όσα θέλει ένας παίκτης για να μπορεί μέσα στο γήπεδο να αποδίδει το καλύτερο. Ολα είναι όμορφα στην ομάδα μου.

ΕΡ.Ακούγεται ότι έχεις προτάσει απο ομάδες πολύ γνωστές αυτόν τον καιρό.

ΣΑΚΗΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ: Και το καλοκαίρι είχα προτάσεις αλλά επέλεξα την Κόρινθο '06. Ρώτησα και μου είπαν τα καλύτερα. Τώρα που τα έζησα έγινα ένα με αυτή την ομάδα και θέλω να πάρω μαζί της τον πρωτάθλημα Κορινθίας. Τα πάντα στην Κόρινθο '06 είναι εξαιρετικά και είμαστε μία οικογένεια, που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την διαταράξει. Θέλουμε το πρωτάθλημα και θα το πάρουμε. Τον Μαίο στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Γ' Εθνική.

ΕΡ. Τι εύχεσαι στους Κορίνθιους για το 2018;

ΣΑΚΗΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ: Υγεία σε όλους, υγεία σε μένα και τους συμπαίκτες μου και προκοπή για όλους.Για την ομάδα μου εύχομαι και είμαι σίγουρος οτι θα τερματίσουμε αήττητοι. Μία καλή χρονιά για όλο τον κόσμο
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΛΥΓΚΟΣ: "Θα πάρουμε το πρωτάθλημα με την Κόρινθο '06""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator