Ο Γιώργος Δέδες "εξασφάλισε" προσωρινά κατάλυμα για την επταμελή οικογένεια που έμεινε άστεγη...!!!

0


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε είχε το βράδυ της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας,
προκειμένου να εξασφαλιστεί προσωρινά κατάλυμα για την επταμελή οικογένεια που έμεινε άστεγη , όταν έπιασε προ ημερών φωτιά το σπίτι της στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Σχετική επιστολή απέστειλε σήμερα το πρωί στον κ. Δέδε , οπότε και δρομολογήθηκε άμεσα η αποστολή κοντέινερ ώστε τις ημέρες των εορτών η άτυχη οικογένεια να βρει στέγη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για οικογένεια με τρία ανήλικα μικρά παιδιά, την γιαγιά του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και τον θείο τους που διαμένουν προς το παρόν σε αγροτικό αυτοκίνητο.

«Είναι καθήκον και ευθύνη μας να διασφαλίσουμε την οικογενειακή στέγη. Η μοίρα επιφύλαξε τραγικό γεγονός σε μια οικογένεια που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους. 

Ο Περιφερειάρχης και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα σταθούμε στο πλευρό της δοκιμαζόμενης οικογένειας. Η ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα ήταν άμεση . 

Αυτό δείχνει ότι η συνεργασία φέρνει αποτελέσματα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Πηγή: Odigos.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γιώργος Δέδες "εξασφάλισε" προσωρινά κατάλυμα για την επταμελή οικογένεια που έμεινε άστεγη...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator