Η Κόκκινη Προβιά στα Εξάρχεια

0“Παράξενο τρίγωνο που εξηγεί… όμως πολλά…
Πολύ “παράξενο” (επιεικής ο όρος) το “τραπέζωμα” που είχαμε πριν λίγες μέρες σε γνωστό ταβερνείο της περιοχής Εξαρχείων και μας το “λάλησε” ένα “πουλάκι”-θαμώνας… Στο μαγειριό αυτό λοιπόν με το θεσπέσιο φαγητό, έτρωγαν σε μια γωνίτσα υποψήφιος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ – συνεργάτης του Πέτρου Κωνσταντίνου – μαζί με ένα εκ των χειριστών του (παρακρατικού) αριστερού “Indymedia” και έναν …”χειριστή” της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ)!!!!!! Τι συμβαίνει; Ποιός “διαβρώνει” ποιόν, κύριε Ρουμπάτη, εεε;;;”Τα παραπάνω γράφτηκαν σε καθημερινή εφημερίδα (Ελεύθερη Ώρα) για τα τεκταινόμενα στα Εξάρχεια. Φυσικά δεν αποτελούν κάτι καινούριο για όσους γνωρίζουν τις σχέσεις κράτους και παρακράτους.

Όμως το ενδιαφέρον είναι πως δεν υπήρξε αντίδραση ούτε από τον ΑΝΤΑΡCIA, ούτε από το Indymedia ούτε φυσικά από την ΕΥΠ. Και ήταν επόμενο να μην υπάρξει αντίδραση, από τον φόβο πως μπορεί να βγουν και άλλα στη φόρα αν δοθεί περαιτέρω δημοσιότητα.

Εμείς θα συμπληρώσουμε πως εκείνο που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ποιοί είναι οι εντολοδότες και χρηματοδότες όλων αυτών, τόσο αυτοί που βρίσκονται στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα, αφελή βόδια εκατέρωθεν του πολιτικού φάσματος πιστεύουν πως το Indymedia θα τους δείξει το δρόμο για την αναρχική ουτοπία ή πως το ΑΝΤΑΡCIA θα τους προσφέρει μια συμφέρουσα εναλλακτική πρόταση ή πως οι κρατικοί υπάλληλοι της ΕΥΠ φροντίζουν για την εθνική ασφάλεια αντί να υπηρετούν το συνεχιζόμενο σχέδιο της Κόκκινης Προβιάς.

Και καλό είναι να θυμόμαστε πως αντίστοιχες επαφές κάποτε λάμβαναν χώρα με σημερινούς “ηγήτορες του εθνικιστικού χώρου” που σήμερα νομίζουν πως έχει ξεχαστεί το χαφιεδίστικο παρελθόν τους. Η διαφορά είναι πως οι “ηγήτορες” αυτοί έχουν ξεφτιλιστεί εδώ και καιρό από τους πραγματικούς εθνικιστές, ενώ στη χώρα του Εξαρχιστάν που υποτίθεται πως δεν επιτρέπει την είσοδο σε κυπατζήδες κανένας δεν τολμά να αμφισβητήσει τους πρακτορίσκους του ΑΝΤΑΡCIA και του Indymedia.

Η Κόκκινη Προβιά εξακολουθεί να δρα στο παρασκήνιο, και μια και το δημοσίευμα αναφέρεται στον Ρουμπάτη ας μην ξεχνάμε και τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ πριν από μερικές δεκαετίες πως η Κόκκινη Προβιά δήθεν θα σταματούσε τη δράση της…

Education in Greece
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 03, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Κόκκινη Προβιά στα Εξάρχεια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator