ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ: Εκδήλωση Ομιλία για τον Άγιο Ματθαίο, τον ακτήμονα από τη Σικυώνα

0Στο πλαίσιο των πνευματικών δραστηριοτήτων τους, ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ "Κυριακός ο Υμνογράφος" , πραγματοποιούν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. εκδήλωση, στην ισόγεια αίθουσα του Μερτικοπουλείου Πνευματικού Κέντρου [28ης Οκτωμβρίου και Κλεισθένους] στο Κιάτο, με θέμα : "Ο Άγιος Ματθαίος ο ακτήμων από την Σικυώνα Κορινθίας: Ασκητισμός και ακτημοσύνη,ο ασφαλής δρόμος προς την αγιότητα". Ομιλητής ο διδάσκαλος και θεολόγος κ. Δημήτρης Αθανασίου . Είσοδος ελεύθερη
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 02, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ: Εκδήλωση Ομιλία για τον Άγιο Ματθαίο, τον ακτήμονα από τη Σικυώνα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator