ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Εξωπανεπιστημιακοί απαγορεύουν την είσοδο στο κτήριο στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Ο.Π.Α. !!!

0*Διακοπή λειτουργίας τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017*

Λόγω κατάληψης του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου από εξωπανεπιστημιακή ομάδα αγνώστων που απαγορεύουν την είσοδο στο κτήριο στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, σήμερα 18/12/2017 δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα προπτυχιακά μαθήματα, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, οι προγραμματισμένες κατατακτήριες εξετάσεις, καθώς επίσης δεν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 18, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Εξωπανεπιστημιακοί απαγορεύουν την είσοδο στο κτήριο στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Ο.Π.Α. !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator