Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε τη ΔΕΠ και το Σωτήρη Μουρίκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου στις 10 Δεκεμβρίου - ΒΙΝΤΕΟ

0



Γιατί θα πρέπει να ψηφίσουμε τη ΔΕΠ και το Σωτήρη Μουρίκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου στις 10 Δεκεμβρίου;
Το σχέδιο που ετοιμάσαμε και μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας dep.gr θεωρούμε ότι είναι το πρώτο που έχει εμφανιστεί σε εκλογές Επιμελητηρίου με ξεκάθαρους στόχους, συγκεκριμένη και ρεαλιστική φυσιογνωμία, έχει αρχή, μέση και τέλος.
Η υλοποίηση του είναι εφικτή και το κόστος δεν είναι μεγάλο. Έχει όμως ένα συγκεκριμένο προαπαιτούμενο:
Οι άνθρωποι που θα το καθοδηγήσουν και εν συνεχεία θα το υλοποιήσουν, θα πρέπει να γνωρίζουν τι θέλουν και τι μπορούν. Θεωρούμε ότι πρόκειται για μια τεράστια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. Είναι στο χέρι σας.
Στις 10 Δεκεμβρίου βοηθήστε μας να δώσουμε ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ
Σωτήρης Μουρίκης
Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε τη ΔΕΠ και το Σωτήρη Μουρίκη στις εκλογές του Επιμελητηρίου στις 10 Δεκεμβρίου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator