ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Το Επιμελητήριο Κορινθίας συνεργάστηκε μεταξύ άλλων και με το University of Malaga

0


Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετείχε μέσω του προγράμματος e-Commerce Proficient Applications of Sales and Security for Small & Medium Enterprises (SME-e-COMPASS), στην ερευνητική προκήρυξη της Ε.Ε. για ενίσχυση Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Επιχειρήσεων και Επιμελητηρίων μέσω του 7ου Προγράμματος-Πλαισίου Έρευνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο έργο SME e-COMPASS συμμετείχαν Επιμελητήρια και Σύνδεσμοι Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) από την Αγγλία, την Ισπανία και την Ελλάδα .

Συμμετείχαν επίσης συνολικά 5 Ερευνητικά Κέντρα, Πανεπιστήμια και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις από την Γερμανία, την Ισπανία και την Ελλάδα, ως Φορείς της τεχνολογικής έρευνας και ανάπτυξης του έργου.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας με βάση την εγκεκριμένη από την Ε.Ε. πρόταση συνεργάστηκε μεταξύ άλλων και με το University of Malaga (UMA)-Spain, όπως και με το μεγαλύτερο Ερευνητικό Ευρωπαϊκό Κέντρο Fraunhofer IAO (FRA)-Germany,που συμμετείχαν ως μέλη στην κοινοπραξία για την ανάπτυξη δύο εφαρμογών που αφορούν διαδικτυακές υπηρεσίες και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών , για τα μέλη των Επιμελητηρίων .

Στους δύο αυτούς φορείς το Επιμελητήριο Κορινθίας κατέβαλε τα ποσά που τους αναλογούσαν για το πρόγραμμα και κατατέθηκαν για το σκοπό αυτό από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Το Επιμελητήριο Κορινθίας συνεργάστηκε μεταξύ άλλων και με το University of Malaga"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator