Corinthian Wine Club: Δοκιμάζουμε τα κρασιά των γιορτών και μαθαίνουμε τα πάντα γι' αυτά!

0




Τα κρασιά των γιορτών!

Οδεύοντας προς τον Δεκέμβριο και τα Χριστούγεννα, με εορταστική διάθεση η Evoin Evan Οινικοί Σύμβουλοι και το Corinthian Wine Club διοργανώνουν μια ξεχωριστή οινική βραδιά- σεμινάριο και σας προσκαλούν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 6.30μμ σε μια ειδική γευσιγνωσία εορταστικών κρασιών!

Δοκιμάζουμε και σας προτείνουμε κρασιά ως απεριτίφ, για το κυρίως γεύμα και επιδόρπια,που θα αποτελέσουν ιδανική πρόταση τόσο για το γιορτινό τραπέζι όσο και ιδέα για εκλεκτά δώρα στους αγαπημένους μας.

Θα δοκιμάσουμε 5 διαφορετικού τύπου κρασιά, συνοδεία κρύου πιάτου!
Κόστος συμμετοχής ανά άτομο: 20,00 €

Στα πλαίσια της εκδήλωσης μας και πριν από αυτή, η αφηγήτρια Mαρία Παπανικολάου, με αφορμή το βιβλίο της: «Η απίστευτη ιστορία του θεού Διονύσου» θα αφηγηθεί μύθους του κρασιού από την Ελληνική Μυθολογία και τον μύθο του θεού Διόνυσου, του θεού του κρασιού, που γεννήθηκε δυο φορές, καταδιώχθηκε και φυγαδεύτηκε σε ένα κυκλαδίτικο νησί, όπου των μεγάλωσαν οι νύμφες και ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου, μαθαίνοντας στους ανθρώπους να καλλιεργούν το αμπέλι και να παράγουν κρασί.
Η συμμετοχή στην αφήγηση θα είναι δωρεάν και θα διαρκέσει 30 λεπτά.

Πληροφορίες- Κρατήσεις θέσεων : Ιωάννα Δαβλέρη
27410­23422 ,6977451531
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Corinthian Wine Club: Δοκιμάζουμε τα κρασιά των γιορτών και μαθαίνουμε τα πάντα γι' αυτά!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator