ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: «MAZI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ»

0



Με αφορμή την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων, για τις προσεχείς εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας, από την Εκλογική Επιτροπή, την Παρασκευή 24/11/2017, οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Δύναμης Επιχειρηματικής Προόδου και ο επικεφαλής του συνδυασμού Σωτήρης Μουρικής, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους Επαγγελματίες της Κορινθίας για τη στήριξη και την ενθάρρυνση της προσπάθειάς μας μέχρι και σήμερα.

Η αδιαπραγμάτευτη αφοσίωση και δέσμευσή μας στο στόχο της βελτίωσης της σκληρής καθημερινότητας του Επαγγελματία, της ενίσχυσης των προοπτικών και ευκαιριών ανάπτυξης του κλάδου μας με κοινωνικό πρόσημο, αλλά και της ενδυνάμωσης του ίδιου του θεσμού του Επιμελητηρίου, δεν αλλοιώνεται ούτε εγκαταλείπεται, παρά τις άστοχες και τελικώς ....άκυρες μεμονωμένες προσπάθειες κάποιων.

Ο ανταγωνισμός εν όψει εκλογών, είναι θεμιτός και εποικοδομητικός, υπό τον όρο ότι δεν προσβάλει τις προσδοκίες των συναδέλφων επαγγελματιών που δικαίως έχουν από τους υποψηφίους για τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, δε δυναμιτίζει την ευρεία πολυεπίπεδη συναίνεση και συνέργεια που απαιτείται για το κοινό συμφέρον και δεν ξεφεύγει από τα όρια του πολιτισμού.

Με γνώμονα τα παραπάνω, μεμονωμένες προβοκάτσιες, εμπάθειες και ψευδείς "διαρροές" ούτε μας αγγίζουν ούτε μας αφορούν, για ζητήματα που ο Νόμος και αποφάσεις Αρμοδίων Αρχών έχουν σχετικώς προβλέψει. Επίσης, μεμονωμένες φοβικές προσπάθειες αποκλεισμών κάθε άλλο παρά μας αποδυναμώνουν.

Επιλέξαμε να επενδύσουμε την ενέργειά μας στη διαμόρφωση του προγράμματός μας για την επόμενη μέρα του Επιμελητηρίου, στην επιλογή ικανών προσώπων για τη διεκδίκηση της Διοίκησής του, και πιο σημαντικά στη διαφύλαξη της ενότητας μεταξύ όλων των υγιών δυνάμεων. Κι αυτός είναι ο λόγος που ο συνδυασμός μας -μεταξύ άλλων- δεν ενδιαφέρθηκε να επιχειρήσει την προσβολή ή τον αποκλεισμό καμιάς απολύτως υποψηφιότητας άλλων συνδυασμών.

Η Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου συνεχίζει πιο δυναμικά την απρόσκοπτη προσπάθεια της για την εκπλήρωση της δέσμευσης μας απέναντι στους Επαγγελματίες και την Κοινωνία.

Μαζί συνεχίσουμε στην τελική ευθεία.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ: «MAZI ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator