H ΔΕΠ (Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου) συγχαίρει τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΗΛΕΚΤΡΑ

0



H ΔΕΠ (Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου) θα ήθελε να συγχαρεί και δημόσια τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΗΛΕΚΤΡΑ και προσωπικά τον κο.Τάσο Κριεμπάρδη για την ουσιαστική συμβολή τους στην προβολή και προώθηση του "Strongman Champions League 2017".

Tο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός έχει παγκόσμια προβολή για την Κόρινθο, καθώς το «MLO Strongman Champions League 2017» μεταδίδεται σε 104 χώρες και από περισσότερα από 200 κανάλια.

Στην Ελλάδα προβλήθηκε από το ΟΤΕ TV -μέσω του Extreme Sports- καθώς και από την τηλεόραση του Ηλέκτρα, που με την συμβολή και αποφασιστικότητα του κου. Τάσου Κριεμπάρδη όπου υπήρξε πρωτεργάτης στο εγχείρημα έχει αποκτήσει τα παγκόσμια δικαιώματα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Ο Ηλέκτρα μέσα από ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ καλύψε το γεγονός σε τέτοιο σημείο ώστε το γεγονός να λάβει διαστάσεις προβολής εκτός συνόρων.

Η ουσιαστική συνεργασία του ΗΛΕΚΤΡΑ με προσεγμένο οπτικοακουστικό υλικό και η σημαντική συμβολή και στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ, ο οποίος στάθηκε πολύτιμος αρωγός στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός καθώς και των εμπλεκομένων έκαναν σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο την Κόρινθο αναδεικνύοντας σημεία της πόλης μας όπως τον πεζόδρομο, το λιμάνι, τον Ισθμό και άλλα αξιοθέατα τονίζοντας την δυναμική και τον παλμό της πόλης μας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τέτοιες ενέργειες αντανακλούν την φιλοσοφία του συνδυασμού μας όπου μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις και συνεργασίες αναδεικνύονται και διαμορφώνονται οι κατάλληλες συνθήκες προώθησης και ανάπτυξης του brand name "ΚΟΡΙΝΘΟΣ" ενισχύοντας παράλληλα το τουριστικό ενδιαφέρον της περιοχής.

Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου ΔΕΠ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H ΔΕΠ (Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου) συγχαίρει τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΗΛΕΚΤΡΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator