Πανηγυρική δικαίωση του εκδότη της Εφημερίδας "Σήμερα" Ε. Κάππου από το Α' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου

0
Πανηγυρική δικαίωση του εκδότη της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ Ευθύμιου Κάππου από το Α' Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου που με την υπ αριθμόν 1803/2017 απόφαση του αναιρεί και παύει κάθε ποινή και ποινική διαδικασία που είχε επιβάλει το 3μελές Εφετείο Ναυπλίου τον Νοέμβριο του 2015. Την μήνυση είχε υποβάλει εναντίον του εκδότη για δημοσίευμα , ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης τον Ιανουάριο του 2013.

Σ.Σ. Εορταστικός μποναμάς, αλήθεια οι μάρτυρες κατηγορίας και ο Τατούλης πως θα κοιμηθούν σήμερα;

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανηγυρική δικαίωση του εκδότη της Εφημερίδας "Σήμερα" Ε. Κάππου από το Α' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator