Μετανοείτε. Έρχονται οι Φιλελεύθεροι !!!

0




Του Factor X Jr

Είστε απεγνωσμένοι επειδή δεν μπορείτε να αντέξετε την αβάσταχτη φορολογία της ανάλγητης κυβέρνησης; Νοιώθετε ότι καταρρέετε από την αδυναμία πληρωμής των ανυπόφορων εισφορών, φοβούμενοι πως ούτε ράντζο δεν θα βρείτε αν, ο μη γένοιτο, αρρωστήσετε; Σκιάζεστε… στη σκέψη πως θα μείνετε άφραγκοι από την πρώτη φορά αριστερά και θα λιμοκτονήσουν τα παιδιά σας; Τρομοκρατείστε από το γεγονός ότι οι κομμουνιστές θα συνθλίψουν συθέμελα τη ραχοκοκαλιά του καπιταλισμού γνωστή κι ως μεσαία τάξη και θα γίνετε προλετάριοι; Μην ανησυχείτε αγαπητοί συμπολίτες, έρχονται οι Φιλελεύθεροι για να σας σώσουν.

Μετά από ένα άοκνο ξεζούμισμα της Ελλάδας, 40 ετών, είναι πλέον έτοιμοι να σας απαλλάξουνε για μια ακόμη φορά από τα βάρη σας. Μην ξεγελιέστε, όλο αυτό τον καιρό ήταν αναγκασμένοι να υποδυθούν πότε τους κεντροαριστερούς, πότε τους κεντροδεξιούς για να μπορέσουν να οδηγήσουν τη χώρα στην επανάσταση του Φιλελευθερισμού. Μην εξαπατάστε από την προπαγάνδα των κομμουνιστών. Στόχος τους ήταν μέσω των σκανδάλων και της ρεμούλας να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό ώστε η επανάσταση να στεφθεί με επιτυχία.

Γιατί νομίζετε ότι φύλαξαν τα χρήματα σε εξωτικούς παραδείσους; Γνώριζαν ότι κάποια στιγμή θα... επιστρέψουν οι νοσταλγοί του Στάλιν, με κίνδυνο να τα κατασχέσουν μέσω της φορολογίας και λειτούργησαν προνοητικά. Πάντα με γνώμονα το συμφέρον της μεσαίας τάξης και της προστασίας της επανάστασης.

Για κακή τους τύχη όμως οι Ερυθροί Χμερ αποδείχτηκαν πιο προνοητικοί και αποφασίσαν να βγάλουν τα άπλυτά τους στη φόρα μπας και αποτρέψουν το σχέδιο ανατροπής του καθεστώτος τους.

Φευ... η επανάσταση των Φιλελεύθερων βρισκόταν σε κίνδυνο. Και που θα στήριζε πλέον η μεσαία τάξη τις ελπίδες της για να σωθεί; Μαυρίλα και καταχνιά σκέπασε τα όνειρά τους για απελευθέρωση.

Έντρομοι οι πρωτεργάτες της επαναστάσεως έσπευσαν για βοήθεια στα προπαγανδιστικά κέντρα που... με το αζημίωτο τους είχαν εξασφαλίσει όλα αυτά τα 40 χρόνια πλήρη κάλυψη των κεφαλαίων της επανάστασης.

Τα παμπόνηρα και ραδιούργα αυτά ανθρωπάκια τους καθησύχασαν. Τους είπαν ότι θα αντεπιτεθούν στους κατσαπλιάδες κραδαίνοντας την ιδεολογική τους υπεροχή. Έτσι, ήσυχα τα μυαλά της επανάστασης αποχώρησαν στα χειμερινά ανάκτορά τους, τα οποία δεν είχαν καταφέρει να αποσπάσουν ακόμη οι... κόκκινοι εφιάλτες τους, σίγουροι ότι έχουν εξασφαλισμένο το έρεισμα της καταδιωγμένης μεσαίας τάξης.

Το εφεύρημα των προβοκατόρων αυτή τη φορά (παλιότερα το έλεγαν αλλαγή, αργότερα εκσυγχρονισμό, λίγο μετά μεταρρύθμιση κ.ο.κ.) ονομάστηκε Μπλε Ποτάμι. Έτσι, όλοι μαζί, κάτω από την ίδια σκέπη ξεκίνησαν την εφόρμηση κατά του κόκκινου εχθρού για να σώσουν τη μεσαία τάξη.

Κι όπως γράψαμε στην αρχή, αν λόγω της κατάθλιψης και της αβεβαιότητας που σας κατατρώει τα σωθικά δεν ακούσατε το σάλπισμα της επανάστασης, μην ανησυχείτε είμαστε εδώ για να σας το υπενθυμίσουμε.

Ξεσηκωθείτε, λοιπόν, τι κάθεστε στους καναπέδες σας; Τρέξτε στα περίπτερα να προμηθευτείτε το... μανιφέστο του Φιλελευθερισμού. Διαβάστε πως θα σωθείτε από αυτούς που επί της ουσίας σας οδήγησαν στο σημερινό τέλμα, κάντε σημαία ή καλύτερα καβαλήστε το κύμα του Μπλε Ποταμιού και αγγίξτε τη φιλελεύθερη λύτρωση...

Κι όλα αυτά μόλις με 1,5 ευρώ!!!

Καλού κακού πάρτε και κανένα ουίσκι... Αν και θα έπρεπε να το είχαν... ένθετο. Ίσως στο επόμενο μανιφέστο...

ΥΓ. Καλό θα ήταν τα... μυαλά της επανάστασης να καταλάβουν ότι ο λαός δεν τρώει πλέον κουτόχορτο. Δεν μπορείς από τη μια να το παίζεις φιλελεύθερος για να πάρεις ψήφους από την κεντροαριστερά κι από την άλλη να αμολάς λαγούς για να μην καταρρεύσεις από τα δεξιά. Είναι σα να πατάς σε δυο βάρκες και να νομίζεις ότι δεν θα πνιγείς. Περισσότερα σε επόμενο κομμάτι. Και χωρίς 1,5 ευρώ!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μετανοείτε. Έρχονται οι Φιλελεύθεροι !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator