Νοθεία στα αποτελέσματα για τις εκλογές της κεντροαριστεράς στο Τρίκερι – Άκυρη η κάλπη γιατί ψηφίσανε και τα “δέντρα”

0Ψήφισαν και τα “δέντρα” στις εκλογές της κεντροαριστεράς στο Τρίκερι και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Επιτροπή Αλιβιζάτου ακύρωσε τις εκλογές καθώς έκανε δεκτή ένταση του κ. Ανδρουλάκη. Όλα ξεκίνησαν όταν η Επιτροπή ζήτησε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις εκλογές τα οποία αντιστοιχούσαν σε 327 ευρώ, αλλά ο υπεύθυνος του εκλογικού κέντρου, αυτοδιοικητικός παράγοντας της περιοχής, δήλωσε πως δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες αποκάλυψε και στον υπεύθυνο της Επιτροπής στην Αθήνα ότι στο Τρίκερι εφαρμόστηκε ένα πρωτόγνωρο σύστημα καθώς οι “ψηφοφόροι” δεν ήταν παρόντες στη διαδικασία, αλλά τους καλούσαν στο τηλέφωνο, έδιναν τον αριθμό της ταυτότητάς τους και τους περνούσαν ως ψηφοφόρους στο σύστημα.

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που προξένησαν επίσης εντύπωση λόγω του αριθμού προσέλευσης στο Τρίκερι ψήφισαν 109 άτομα και έλαβαν: Ανδρουλάκης 20, Γάτσιος δύο, Γεννηματά 74, Θεοδωράκης τέσσερις, Καμίνης τέσσερις, Μανιάτης ένα, Πόντας δύο, Τζιώτης ένα, ένα λευκό. Υπολογίζεται από τους υπεύθυνους των εκπροσώπων των υποψηφίων αρχηγών πως παρουσία στην κάλπη δεν είχαν περισσότερα από 40 άτομα, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τα χρήματα από τις εκλογές καταβλήθηκαν μετά από την παρέμβαση της Επιτροπής.

Το κουβάρι ξετυλίχτηκε μόλις ζητήθηκαν τα χρήματα και η Επιτροπή Αλιβιζάτου επικοινώνησε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες με τον αυτοδιοικητικό παράγοντα για του επισήμανε πως όσα συνέβησαν είναι ντροπή και ευτελίστηκαν οι διαδικασίες. Η ένσταση έγινε δεκτή , η κάλπη ακυρώθηκε και αναμένεται να εκδοθεί απόφαση σύμφωνα με την οποία πιθανότατα δεν θα διεξαχθούν εκλογές δευτέρου γύρου στο Τρίκερι.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 17, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νοθεία στα αποτελέσματα για τις εκλογές της κεντροαριστεράς στο Τρίκερι – Άκυρη η κάλπη γιατί ψηφίσανε και τα “δέντρα”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator