ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ: Υποψήφιος με τη "Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου"

0



Ο Βασίλης Γεώργαρης γεννήθηκε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας το 1972 και από την ηλικία των επτά ετών ζει στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με την Βίκυ Ουλή και πατέρας τεσσάρων παιδιών, της Κατερίνας, της Ζέτας, της Νικολέττας και του Νίκου.

Κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής & Μάρκετινγκ στην Αυστραλία από το 1995 ασχολείται με το εμπόριο καλλυντικών και ειδών κομμωτηρίου διατηρώντας κατάστημα στην Κόρινθο, με συμμετοχή σε Ευρωπαϊκές Εκθέσεις ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στην εισαγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού κομμωτηρίων από το εξωτερικό.

Η μακροχρόνια ενασχόληση του ιδίου στον επιχειρηματικό τομέα, τον βοήθησε να γνωρίσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο.

Από το Νοέμβριο του 2006 συμμετέχει ενεργά στα κοινά με την εκλογή του αρχικά ως Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, το 2009 ως Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.

Από το 2011 ο Βασίλης Γεώργαρης είναι μέλος της Εθνικής Συνομoσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Το 2011 εκλέχτηκε στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος, στην οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα κατέχοντας την θέση του Οικονομικού Επόπτη της Ομοσπονδίας.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 17, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ: Υποψήφιος με τη "Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator