«Νεκρανάσταση» του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία

0Στις προεκλογικές επισκέψεις τους στην Κόρινθο οι υποψήφιοι είχαν πει για «πολιτική ανανέωση», μετά τα αποτελέσματα των εκλογών ο κ. Ανδρουλάκης άφησε υπαινιγμούς για «τζάκια» στην πολιτική και σχόλια για την «αλλαγή γενιάς στο πολιτικό σύστημα» και έχει ένα δίκιο.

Όσον αφορά στις ομάδες ηλικιών, το υψηλότερο ποσοστό εντοπίζεται στο ηλικιακό γκρουπ άνω των 55 που ψήφισαν την κ. Γεννηματά αυτό διαπιστώσαμε στην Κόρινθο κάτι που σηματοδοτεί και την νεκρανάστασή του, δεν έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο.

Δηλαδή ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων δείχνει να προέρχεται από τον χώρο τού παλαιού ΠΑΣΟΚ.

Η σύγκρουση της επόμενης Κυριακής θα γίνει ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές που προέρχονται από δύο τάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Δεν ξέρω τι συμφωνίες μπορεί να γίνουν μεταξύ των υποψηφίων, αλλά όποιες συμφωνίες και αν γίνουν στην κορυφή, δεν είναι σίγουρο ότι θα τις ακολουθήσουν οι ψηφοφόροι. Ο κόσμος έχει πια απηυδήσει..

Οι ψηφοφόροι που μετακινήθηκε από άλλα κόμματα για να ψηφίσουν αρχηγό, για την Δημοκρατική Παράταξη και το ποσοστό που ψήφισε τους άλλους υποψήφιους πρέπει να επιλέξει τι θέλει, αλλαγή γενιάς στο πολιτικό σύστημα ή μία από τα ίδια και αυτό πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι Κορίνθιοι ψηφοφόροι.

Αν και δεν βλέπω καμμία ανατροπή την Κυριακή μόνο μία σημαντική αποχή!

Σ. Μ. από diogenis-press.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Νεκρανάσταση» του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator