Αλλαγές στα διόδια – Πώς σχεδιάζεται να γίνεται η καταβολή τους

0Νέες αλλαγές στα διόδια προανήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ, ο κ. Σπίρτζης είπε πως έχει καταρτιστεί μελέτη και μέσα στη χρονιά θα γίνει διαγωνισμός προκειμένου να ενταχθεί το σύστημα για κάρτες. «Θα μπορεί ο πολίτης από το e-banking ή μέσω κινητού, να μη στέκεται στις ουρές», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ο κ. Σπίρτζης επανέφερε το θέμα της αλλαγής που είχε εξαγγείλει ως προς τον τρόπο υπολογισμού της τιμής των διοδίων. Η αλλαγή αυτή θα προβλέπει οι οδηγοί να καταβάλουν το ποσό που αντιστοιχεί χιλιομετρικά από την είσοδο σε αυτοκινητόδρομο μέχρι την έξοδο. Όπως τόνισε μάλιστα με αυτό τον τρόπο θα επέλθει μείωση στις τιμές των διοδίων.

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στις προσωποποιημένες κάρτες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λέγοντας ότι έχουν εκδοθεί 180.000 τέτοιες κάρτες και στις 15 Νοεμβρίου θα είναι όλα έτοιμα.

Τέλος, ο κ. Σπίρτζης σημείωσε ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η λαθρεπιβίβαση, αλλά τα κυκλώματα στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλλαγές στα διόδια – Πώς σχεδιάζεται να γίνεται η καταβολή τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator