Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία - «Κλείδωσε» το ζευγάρι των διεκδικητών της δεύτερης Κυριακής

0



Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την εκλογή ηγέτη της κεντροαριστεράς με πολύ μεγάλη συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι ψηφοφόροι ξεπέρασαν τους 210.000. Υπενθυμίζεται ότι στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, τον Ιούνιο του 2015, είχαν ψηφίσει περίπου 55.000 πολίτες.

Στο 25% των καταμετρημένων ψήφων, το δίδυμο που ξεχωρίζει από τις εκλογές στο πρώτο γύρο για τον αρχηγό της Κεντροαριστεράς είναι η Φ. Γεννηματά και ο Ν. Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το 50% των εκλογικών τμημάτων η Φώφη Γεννηματά προηγείται με ποσοστά που αντιστοιχούν σε 70.000 ψήφους περίπου.

Στη Χαριλάου Τρικούπη επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την ανθεκτικότητα και την απήχηση που έχει το ΠΑΣΟΚ και όπως χαρακτηριστικά σχολίαζε ο Κώστας Λαλιώτης μιλώντας με δημοσιογράφους «Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι είναι εφτάψυχο».

Αναλυτικά λαμβάνουν:

Φώφη Γεννηματά 46,84%

Νίκος Ανδρουλάκης 27,05%

Γιώργος Καμίνης 12,06%

Σταύρος Θεοδωράκης 6,3%

Γιάννης Μανιάτης 3,35%

Γιάννης Ραγκούσης 1,9%

Kωνσταντίνος Γάτσιος 1,3%

Απόστολος Πόντας 0,4%

Δημήτρης Τζιώτης 0,18%

Υπενθυμίζεται ότι για να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο, ο νικητής θα πρέπει να συγκεντρώσει το 50%+1 των έγκυρων ψήφων. Αν κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώσει το ποσοστό αυτό, η εκλογή θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου μεταξύ των δυο πρώτων υποψηφίων με τα μεγαλύτερα ποσοστά, και νικητής θα ανακηρυχθεί αυτός που θα πλειοψηφίσει, όσες ψήφους και αν συγκεντρώσει.

Υποψήφιοι - με αλφαβητική σειρά- είναι οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Κωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζιώτης.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία - «Κλείδωσε» το ζευγάρι των διεκδικητών της δεύτερης Κυριακής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator